Quad Webb

Klea

Dr. Heavenly and Quad Webb Tallje dhe Bully Gruaja e re e Dr. G LaTeasha

Dr. Heavenly and Quad Webb Tallje dhe Bully Gruaja e re e Dr. G LaTeasha

Dr Heavenly Kimes pranoi se ajo luajti një rol në ulje LaTeasha “Çaj i ëmbël” Lunceford një vend në I martuar me Mjekësinë të hedhura, dhe Quad Webb reagoi ndaj rrëfimit gjatë një paraqitje të së dielës në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt.

Dr Heavenly Kimes

Katër peshoi duke iu përgjigjur një sërë pyetjesh të shpejta në lidhje me kastin më të ri të M2M, i cili së fundi u martua Katërshe ish-burri, Dr. Gregory Lunceford. Katër teorizoi se LaTeasha shpejt do të mbetej shtatzënë për të përfunduar një sezon të dytë, përpara se të hijeshonte stilin e saj personal.

“Nuk më pëlqeu”, Katër tha, kur u pyet se si ndihej Qiellore përfshirja në vendimin e kallëzimit. “Qiellor dhe flas shumë dhe mendoj se thjesht duhet të kishte qenë një bisedë, ndoshta ajo dhe unë duhet të kishim bërë. Por Heavenly ka të bëjë me atë që është e mirë për shfaqjen dhe ajo mendoi se sjellja e vajzës në shfaqje do të ishte mirë për shfaqjen dhe ajo e di që nëse vajza më provon ndonjëherë, ajo ka mbaruar.”

Quad Webb

Katër i siguroi shikuesit se ishte “me të vërtetë e lumtur” për të porsamartuarit, pavarësisht përvojës së saj të kaluar si e Gregorit gruaja.

Ajo tha: “Shpresoj që ata të bëjnë mirë dhe të kenë një marrëdhënie të përjetshme.”

Quad Webb

Katër u shfaq në emisionin chat krahas Qiellori cili shprehu dyshimin se Gregori dhe LaTeasha do të shkonte në distancë. Katër hamendësuar se dyshja do të arrinte në ribashkim përpara se të shpallte shtatzëninë.

“Unë mendoj se ata do të përpiqen me zell për të punuar në këtë. Ata duan një sezon tjetër, kështu që do të përpiqen shumë.” Katër spekuluar.

Quad Webb

Katër hodhi hije në dasmën e çiftit, duke komentuar se ajo “nuk pa aq shumë në dasmë”. Ajo vazhdoi duke thënë kështu LaTeasha është një ndeshje më e mirë për ish-in e saj, sepse ajo është “e këndshme dhe e lehtë për t’u ndikuar prej tij”.

Katër pastaj u shpërnda LaTeasha lojë e modës, duke e quajtur pamjen e saj “jive-y”. Ajo gjithashtu e cilësoi atë si stilisten që ka më shumë nevojë.

“Unë do të them T. Ajo duhet të mësojë të mos lërë etiketa në veshje.” Katër i tallur.

LaTeasha Lunceford

Pas Katër refuzoi të komentonte LaTeasha intelektit, iu përgjigj ajo Qiellor, i cili deklaroi se i sapoardhuri ishte “shumë i ndershëm” për të qenë në të për paratë.

“Epo, çfarë ju pëlqen më shumë nga fejimi me një mjek? … ‘Qasje në shumë para.’ Ajo e tha atë,” Katër drejtuar.

Lateasha Lunceford

Katër i emërtuar gjithashtu Qiellor si personi “më shumë gjasa për të nxjerrë histori në shtyp” dhe thirri shoqen e saj për pretendimin se ajo “[sleeps] përreth dhe [sleeps] me njerëzit e njerëzve.”

Quad Webb

Katër iu përgjigj Dr. Jackie Walters, e cila tha se bashkë-ylli i saj lidhet me miqtë vetëm kur është e përshtatshme, gjatë WWHL: After Show.

“Kjo nuk është plotësisht e vërtetë dhe kjo është insinuatë që përdor miqtë e mi. Une i dua miqte e mi,” Katër shpjegohet. “Asnjëherë nuk më kanë thirrur apo ftuar që nuk jam paraqitur, kështu që duhet t’ju them se është një deklaratë e pavërtetë. Une i dua miqte e mi. Por këtu është gjëja: nëse ata nuk po përpiqen të ndërveprojnë me mua dhe unë po shoh gjëra të tilla si të shoqërojnë me të fejuarin e ri të ish-it tim ose këdo tjetër, kjo më bën të ndihem gjithashtu në një farë mënyre.”

I martuar me Mjekësinë transmetohet të dielave, në orën 21:00 ET, në Bravo.