Dr. Contessa Metcalfe paraqiti fshehurazi për divorc

Klea

Dr. Contessa Metcalfe paraqiti fshehurazi për divorc

A ka telashe në shtëpinë e Metcalfe?

Aktiv I martuar me Mjekësinëne pamë dinamikën intensive mes Dr. Contessa Metcalfe dhe burri i saj Dr. Scott Metcalfe. Reality TV e ka atë efekt në martesë, por mesa duket ka ndodhur shumë që kur kamerat nuk e ndjekin më jetën e tyre.

Radar Online raportoi se në fillim të këtij viti, Dr. Contessa në fshehtësi bëri kërkesë për divorc! Kjo na shkoi nën hundë, a? Ja çfarë ndodhi.

Divorci në errësirë

Sipas dokumenteve të gjykatës, Contessa shkoi në gjykatë dhe bëri kërkesë për divorc më 20 mars 2023. Në dosjen e saj, ajo pretendoi se martesa e saj ishte “e prishur në mënyrë të pakthyeshme” pa “asnjë shpresë të arsyeshme pajtimi”.

Ajo tha: “Edhe pse palët aktualisht kanë të njëjtin vendbanim, ato kanë banuar në një gjendje ndarjeje në mirëbesim që nga ose para paraqitjes së kësaj ankese për divorc”.

Dorëzimi i divorcit të Contessa-s erdhi gjithashtu me disa kërkesa për Scott. Ajo kërkoi shtëpinë e tyre. Ajo kërkoi kujdestarinë fizike kryesore të të tre fëmijëve të tyre dhe mbështetjen e fëmijëve.

Natyrisht, ne të gjithë pamë çështjet e rrëmujshme të marrëdhënieve të Metcalfe që luheshin në Sezonin 8 të M2M. Ajo bëri kërkesë për ndarje ligjore dhe ishte një sprovë e tërë. Megjithatë, në sezonin 9, ata dukej sikur ishin kthyer në rrugën e duhur. Ky divorc i qetë i vitit 2023 ndoqi një model të ngjashëm.

Më 8 nëntor, Contessa hodhi poshtë kërkesën e saj për divorc. Edhe pse ajo fillimisht tha se nuk kishte “shpresa të arsyeshme për pajtim”, diçka ndryshoi midis marsit dhe nëntorit.

Scott në fakt nuk iu përgjigj kurrë kërkesës së divorcit dhe duke gjykuar nga aktiviteti i tij në rrjetet sociale, nuk do ta dinit kurrë se ai po lundronte në çështjet martesore. Ai ka qenë i buzëqeshur në Instagram, duke pozuar me gruan e tij dhe duke promovuar biznesin e tyre mjekësor. Ata kanë vazhduar jetën si zakonisht, por nuk mund të mos pyesësh se si do të kishte ndodhur kjo nëse do të ishin ende në televizion.

Married to Medicine po transmeton aktualisht sezonin e tij të 10-të në Bravo, të dielave në mbrëmje në orën 9/8c.