Double Takes Call Out në Real Housewives of New Jersey Filming

Klea

Double Takes Call Out në Real Housewives of New Jersey Filming

Është një dilemë aq e vjetër sa vetë zhanri – pyetja se sa e vërtetë është gjithçka në realitet televiziv. Rixhirimi i disa situatave aty-këtu është i kuptueshëm. Por kur bëhet fjalë për orkestrimin e ngjarjeve dhe historive kryesore? Kjo e mposht të gjithë qëllimin.

Dhe me një ngjarje aq të madhe sa Amvise të vërteta të Nju Xhersit Përfundimi i sezonit 13, teoritë në mënyrë të pashmangshme dolën në lidhje me vërtetësinë e dramës në ekran. Me grindjen e Teresa Giudice dhe Melissa Gorga në pikën e vlimit, shikuesit duhej të dinin të vërtetën.

Megjithatë, fansat ishin të etur për më shumë. Për fat të mirë, loja vjetore e bamirësisë softball u rrotullua për të plotësuar nevojën e tifozëve për më shumë, qoftë edhe shkurtimisht. Kishte një ndihmë të përzemërt të dramës nga loja, ndonëse e hequr nga konteksti. Megjithatë, disa nga ajo dramë mund të mos ishin plotësisht organike.

Reshoots softball RHONJ shpjegohet

Dëshmitarët okularë folën me The US Sun, duke konfirmuar rixhirimin e momenteve të ndryshme gjatë gjithë lojës së bamirësisë. Një dëshmitar okular raportoi se gjithçka ishte inskenuar që nga fillimi, duke përfshirë ardhjen e anëtarëve të kastit. “Kastët mbërritën me automjete të veçanta ndërsa tifozët prisnin jashtë stadiumit me postera.”

Insajderi raportoi se Tereza dhe Melisa mbërritën të fundit me vetëm pesë minuta mes tyre. “Teresa mbërriti në orën 17:57… dhe Melissa mbërriti në 18:02” me ndeshjen që nisi gjysmë ore me vonesë për shkak të këtyre ardhjeve. Insajderi zbuloi në mënyrë specifike, “Margaret [Josephs] dukej se ishte në mes të gjithë dramës. Të gjitha bisedat e saj u filmuan dhe producenti vazhdonte të sillte vajza tek ajo.”

Për sa i përket rixhirimeve, një dëshmitar okular raportoi, “Jennifer Aydin iu afrua Danielle [Cabral]Rachel [Fuda,] dhe një vajzë të re për t’i dhënë të gjitha pesë të larta dhe pastaj të flasim për pak. Mendoj se nuk shkoi sipas planit, kështu që producenti e la atë të largohej dhe më pas të filmonte përsëri pesëshen e lartë.” Këtu shpresojmë që të jetë aq larg sa fakeria shkon për sezonin 14.