Dosjet drejtshkrimore Tori për divorc nga Dean McDermott

Klea

Dosjet drejtshkrimore Tori për divorc nga Dean McDermott

Është me të vërtetë fundi i një epoke. Tori Spelling ka bërë kërkesë për divorc nga Dean McDermott pas 18 vitesh martesë. Lajmi vjen mes një morie çështjesh financiare dhe shëndetësore për Torin.

Ky divorc ka kohë që ka ardhur. Sipas dokumenteve gjyqësore të shqyrtuara nga TMZ, Tori renditi datën e ndarjes së tyre si 17 qershor 2023. Ajo përmendi dallimet e papajtueshme si arsyen e ndarjes së tyre dhe mund të ketë një betejë të gjatë gjyqësore përpara për dy ish-yjet e realitetit.

Fundi i Torit dhe Deanit

Marrëdhënia e Torit dhe Dean-it ka vite që luhet në titujt kryesorë dhe në realitetin televiziv. Ata u martuan për herë të parë në vitin 2006. Një vit më pas, ata patën një shfaqje në Oxygen të quajtur Tori & Dean: Home Sweet Hollywood.

Në vitin 2014, marrëdhënia e Torit dhe Dean filloi të shpërbëhej pasi Dean u kap në një skandal mashtrimi. Dean shkoi në rehabilitim dhe më pas disa vite më vonë, ata filluan të bëhen sërish tituj për borxhet e tyre të ndryshme. Tori i detyrohej mijëra dollarë American Express dhe kishte detyrime tatimore. Nuk ishte mirë, por gjatë gjithë kësaj sage, ata gjetën disi kohën për të pasur pesë fëmijë së bashku.

Në qershor 2023, Dean ndau në Instagram se ai dhe Tori ishin ndarë. Ai e ka fshirë me shpejtësi postimin, duke lënë për spekulime statusin e lidhjes së tyre. Megjithatë, kur Tori bëri kërkesë për divorc, ajo renditi të njëjtën ditë si datën e ndarjes së tyre.

Tori dhe Dean kanë pesë fëmijë, të gjithë nën moshën 18 vjeç. Nuk është e qartë nëse ata nënshkruan një marrëveshje paramartesore. Sido që të jetë, mund të supozohet se gjendja e tyre financiare është drastikisht e ndryshme sot nga ajo që ishte në vitin 2006 kur u martuan për herë të parë. Vetëm vitin e kaluar, Tori dhe fëmijët e saj jetonin në një motel pasi zbuluan një infektim myku në shtëpinë e tyre.

Në dosjen gjyqësore të Torit, ajo kërkoi t'i jepej mbështetje bashkëshortore. Ajo gjithashtu kërkoi që gjykatat të ndërpresin aftësinë e Deanit për t'i kërkuar asaj mbështetje bashkëshortore. Përveç kësaj, ajo ka kërkuar vetëm kujdestarinë fizike për të pesë fëmijët e tyre. Ajo tha se ata mund të ndajnë çdo nga asetet e tyre të tjera në kohën e duhur.