Dorit pranon se martesa është 'përkeqësuar në mënyrë progresive' pas RHOBH

Klea

Dorit pranon se martesa është ‘përkeqësuar në mënyrë progresive’ pas RHOBH

Kyle Richards mund të jetë duke kaluar një kohë të vështirë në Real Housewives të Beverly Hills, por shoku i saj i dikurshëm Dorit Kemsley ishte aty me të. Dorit disi u bë zuzar i RHOBH nga ribashkimi dhe nuk ishte i përgatitur të ishte në mbrojtje. Si gjithmonë, ajo mbështetej në të qenit aq e gjatë saqë Andy Cohen e mërziti të flinte. Të paktën ajo është e qëndrueshme.

Gjatë pjesës 2 të ribashkimit të RHOBH, Dorit kishte shumë për të shpjeguar. Miqësia e saj me Kyle, grabitja e saj dhe statusi i martesës së saj me PK Kemsley ishin të gjitha në tryezë. Dorit u tregua i sinqertë për disa probleme të saj martesore. Megjithatë, sipas historisë së saj, fundi është shumë më i lumtur se ai i Kyle.

Dorit pothuajse ishte bërë

Dorit pranoi se pas filmimit të sezonit 13 të RHOBH, martesa e saj po përkeqësohej gradualisht. “Ai dhe unë ndoshta ishim në një gjendje të keqe të të gjitha kohërave,” tha ajo. Ndërsa ajo këmbënguli se ata nuk e jetonin jetën e tyre të ndarë, PK kaloi disa kohë duke qëndruar në një hotel. Ngritja e vetullave të Andit përshkroi në mënyrë të përsosur se si ndiheshim të gjithë për atë përgjigje.

Në fund, Dorit tha se pirja e alkoolit të PK po shkaktonte njëfarë tensioni në martesën e tyre. “Unë mendoj se është shumë e vështirë të kesh biseda të qarta kur ai pi kaq shumë, kështu që ai hoqi dorë nga pirja,” tha Dorit. PK kishte qenë gati 50 ditë esëll në kohën kur u qëllua ribashkimi.

Dorit përfundoi duke thënë se ajo dhe PK janë duke punuar me gjërat, por ata janë në rritje e sipër. “Ky ishte një moment shumë i rëndësishëm, kështu që gjërat janë – trokitje në dru – aq mirë sa mund të jenë”, tha Dorit. Është mirë që ajo nuk dëshiron të mashtrojë veten – të gjithë e dimë se sa shpejt mund të përkeqësohen martesat në Beverly Hills.

Ribashkimi i Sezonit 13 të Real Housewives of Beverly Hills përfundon me Pjesën 3 të mërkurën, 13 mars në 8/7c në Bravo.