Dorit Kemsley thotë se 'kalimet' dhe 'durimi' janë konsumuar me bashkëshortin PK

Klea

Dorit Kemsley thotë se ‘kalimet’ dhe ‘durimi’ janë konsumuar me bashkëshortin PK

Ylli i Real Housewives of Beverly Hills Dorit Kemsley di pak për traumën. Ajo dhe familja e saj kanë qenë viktima të plaçkitjeve në shtëpi dhe Dorit gjithashtu ka duruar një grabitje teksa kishte dalë për pazar.

Ndërsa mund të duket sikur krimi e ndjek Doritin, ajo vuan nga PTSD si pasojë e pranisë gjatë një prej krimeve. Burri i saj PK Kemsley ishte matanë pellgut dhe Dorit mbeti të merrte copat deri në kthimin e tij. Tani ajo thotë se “kalimet” e saj dhe “durimi” për PK kanë fluturuar nga dritarja.

Dorit ka nevojë për PK, por PK duhet të punojë

Nëse nuk e dinit edhe ju, PK dhe Dorit janë në shumë borxhe. Ata aktualisht i detyrohen 986,887 dollarë dhe 90,269 dollarë ndaj IRS, respektivisht. Ndërsa shumë shikues besojnë se Dorit dhe PK duhet të trajtojnë çështjet e tyre të parave, Dorit preferon të diskutojë ankthin e saj në vend të vështirësive të saj financiare.

Në episodin e kësaj jave, Dorito dhe PK iu afruan një terapiste dhe ajo foli për ndjenjat e saj. “Çështja ime më e madhe ishte se pas pushtimit të shtëpisë, më duhej vërtet PK përreth”, filloi Dorit.

Ajo vazhdoi, “Dhe ai ishte duke udhëtuar gjatë gjithë kohës [after the 2021 home invasion]. Ai nuk ishte këtu për mua, as fizikisht, as emocionalisht. Kalimet, durimi – ato tani janë konsumuar. Është koha që ai të shfaqet.”

Zonjë, me gjithë respektin e duhur, është koha që PK të paraqitet në bankë dhe të paguajë faturat. Më pas Dorit shpjegoi se nuk mendon se PK e merr plotësisht “ashpërsinë” e asaj që po kalon.

Çfarë kupton PK për PTSD (paralajmërim spoiler, nuk është asgjë)

Mund të ishte vendi i gabuar, por Dorit u përpoq të fliste me PK në festën e tyre të përvjetorit. Ai tha, “A kërkon PTSD që ta diskutoni atje?” Ai më në fund pranoi se ka “elemente që unë i kuptoj” dhe “elemente që nuk i konsideroj janë PTSD”.

“Unë konsideroj se ata janë më të neveritshëm,” ndau PK. Ai gjithashtu mendon se Dorit është më “mirëmbajtje e lartë”. Ajo që dëshiron Dorit është të ngushëllohet kur ka “episode”.

Më në fund, PK dukej se filloi ta merrte atë. Gjoja. “Ju gjithashtu duhet të përpiqeni ta artikuloni atë pak më të qetë dhe pak më pak të irrituar prej tij,” u përgjigj PK. “A e kuptoni? Sepse nuk po kerkoj te te acaroj. Po kerkoj te te kuptoj. Më bën emocional sepse ti e di që jam mirë me të.”

Derisa PK të mund të jetë më e hapur ndaj nevojave të Dorit, ajo nuk e di “çfarë ka e ardhmja”.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në orën 20:00/ET në Bravo.