Dorit Kemsley thotë se është 'e vështirë' të 'mbrosh' Kyle Richards

Klea

Dorit Kemsley thotë se është ‘e vështirë’ të ‘mbrosh’ Kyle Richards

Kyle Richards humbi shumë fansa gjatë sezonit 13 të The Real Housewives of Beverly Hills. Tani, do të duket madje Dorit Kemsley nuk është më e sigurt se ku qëndrojnë besnikëria e saj.

Dorit dhe Kyle kanë qenë mjaft të pandashëm gjatë sezonit 13 të RHOBH. Pa marrë parasysh se sa keq u bë sjellja e Kyle, Dorit ishte aty për t’u përforcuar dhe grumbulluar.

Sigurisht, siç e kanë parë fansat, sezoni 13 nuk ishte saktësisht një sukses për Kyle. Pavarësisht përqendrimit intensiv tek ajo, fansat nuk e pëlqyen qëndrimin e saj të mbyllur apo sjelljen e keqe të vajzës. Pra, çfarë ka menduar Dorit në prapavijë?

Dorit dhe Kyle “duhej të zgjidhnin disa gjëra”

Dorit foli me Access Hollywood në People’s Choice Awards. Kur u pyet nëse ajo dhe Kyle patën disa biseda të vështira në ribashkim, Dorit ra dakord, duke thënë: “Patjetër. Kyle dhe unë patjetër kemi disa biseda dhe është e nevojshme. Dhe, e dini, kur jeni afër është e pashmangshme që të keni disa ngritje dhe disa ulje.”

Ajo vazhdoi: “Ky vit ishte i çuditshëm, si në mënyrë të pavarur për ne ashtu edhe në miqësinë tonë. Pra, po, ishte e pashmangshme që ne duhej të zgjidhim disa gjëra.” Ajo shtoi se ishte e vështirë të mbështeste Kyle gjatë sezonit 13, duke pasur parasysh mungesën e vullnetit të saj për të diskutuar gjithçka që ndodhte në jetën e saj.

“Kur kujdesesh për dikë, nuk ka të bëjë me njohjen e të gjitha detajeve, ka të bëjë me të vërtetë të ndihesh sikur ata e dinë se mund të mbështeten gjithmonë tek ti,” shpjegoi Dorit. “Dhe ju gjithashtu dëshironi të mbroni [them]por kur nuk e ke tablonë e plotë dhe nuk e ke mirëkuptimin është e vështirë.”

Ajo shtoi, “Por ju duhet të prisni që miqtë tuaj të hapen dhe të ndihen rehat. Dhe dëgjoni, mendoj se unë dhe Kyle do të përfundojmë gjithmonë në këmbët tona. Unë e dua atë, e di që ajo më do mua. E urrej kur nuk jemi të mirë, e di që edhe ajo e urren atë.”

Finalja e sezonit 13 të “The Real Housewives of Beverly Hills” transmetohet këtë të mërkurë, më 21 shkurt në ora 20:00 në Bravo.