Dorit Kemsley

Klea

Dorit Kemsley nuk mund ta fshehë më ndarjen nga PK ndërsa dalin prova të reja!

Dorit Kemsli Nuk mund ta fsheh më ndarjen nga PK ndërsa dalin prova të reja!

Dorit dhe Paul “PK” Kemsley po “kalojnë kohë të ndarë” ndërsa përpiqen të shpëtojnë martesën e tyre, raporton Us Weekly.

“Ata kanë pasur probleme,” tha një burim për të Amvise të vërteta të Beverly Hills çift, duke shtuar se Dorit dhe PK po përpiqen të shpëtojnë martesën e tyre me “çiftet që këshillohen dhe kalojnë kohë të ndarë”.

Dorit Kemsley

Këtë e kanë konfirmuar disa burime PK po qëndron në një hotel në Los Anxhelos ndërsa dyshja përpiqet të zgjidhë problemet e tyre.

“Ata të dy pajtohen se është gjëja e duhur për të bërë,” tha një burim i dytë i brendshëm. “Ka qenë një periudhë e vështirë për ta. Ata duan të thonë në kushte miqësore nëse do të qëndrojnë bashkë apo jo”.

Dorit Kemsley

In Touch raportoi muajin e kaluar se Dorit, 47, dhe PK, 56 vjeç, kishte “jetuar jetë të ndara”. Gazeta ka publikuar edhe foto të PKpa një unazë martese, duke lënë një hotel.

Më 25 tetor, çifti dha një deklaratë të përbashkët duke mohuar se ata ishin nisur drejt divorcit. Dyshja pranoi se ata kishin përjetuar “disa vite sfiduese” që do të trajtohen sinqerisht në sezonin 13 të RHOBH.

“Ne mbetemi të përkushtuar për të punuar mbi këto çështje si një çift i bashkuar për familjen tonë.” Dorit dhe PK tha. “Nuk jemi ndarë dhe as po planifikojmë ta bëjmë këtë. Përkundrazi, ne jemi të përqendruar te shërimi, të bëjmë ndryshime dhe të bëjmë gjërat që shumë çifte duhet të bëjnë në një moment të martesës së tyre.”

Dorit Kemsley

Dorit foli për atë që çoi në çështjet martesore të çiftit gjatë një interviste të fundit për podkastin “Virtual Reali-Tea” të Page Six.

“Dy vitet e fundit, pushtimi pas shtëpisë, kanë qenë shumë të vështira për mua,” ndau ylli i realitetit, duke iu referuar thyerjes së tetorit 2021 në shtëpinë e çiftit në Encino, Kaliforni.

“Nuk ka asnjë fushë të jetës suaj që nuk e prek.” Dorit vazhdoi. “Dhe burri im, i cili udhëton për punë dhe po udhëtonte më së shumti atë vit… ishte viti që unë kisha më shumë nevojë për të.”

“Patjetër që mori një taksë dhe ne kishim sfidat tona,” shpjegoi ajo. “Është realiteti me të cilin u përballa dhe ne u përballëm – dhe nuk është vetëm në martesën time… Ishte në shumë fusha të jetës sime dhe PTSD me të vërtetë më kapi. Dhe me grabitjen e dytë, më hodhi dhjetëfish”.

Dorit Kemsley

Dorit pranuan se ndiheshin “të shkëputur” por nuk po “i drejtoheshin gjykatës së divorcit”.

Dorit dhe PK ndajnë së bashku dy fëmijë, djalin, Jagger, 9 vjeç dhe vajzën, Phoenix, 7 vjeç.

Dorit Kemsley

Ylli i realitetit iu drejtua gjithashtu mohimit të menjëhershëm të dyshit të raporteve të ndarjes, duke shpjeguar – “Kjo ishte një nga ato raste kur unë sapo e dija – veçanërisht sepse ishim të hapur dhe shumë të cenueshëm kur flisnim për këtë në sezon – edhe nëse nuk do të shkonim për ta trajtuar atë, atëherë ajo mund të marrë një jetë të vetën… Kështu që ne lëshuam menjëherë një deklaratë.”

“Nuk kam partnerin tim atje [after the home invasion] e bëri jetën shumë të vështirë dhe padyshim që shkaktoi disa probleme.” Dorit tha. “Por ne përfundimisht – falë Zotit – nuk u ndamë kurrë. Ne patëm sfidat tona dhe vazhduam të punonim me to dhe të bëheshim më mirë e më të fortë dhe kjo nuk është gjithmonë diçka që ndodh brenda natës.”

Dorit Kemsley

Ajo shtoi — “Unë mendoj se është me të vërtetë e rëndësishme që të hapesh veten për të qenë i mëshirshëm me personin tjetër… Dëgjo, PK nuk ishte këtu natën e pushtimit të shtëpisë dhe jam i sigurt se ka njëfarë faji dhe disa ndjenja se ai … duhet të përpunojë dhe është më e lehtë, mendoj, kur je duke e varrosur veten në punë, je duke vrapuar dhe nuk po përballesh vërtet me të.”

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën në orën 20:00 ET në Bravo.