Dorit Kemsley ka të ngjarë të mbajë diamantin e saj RHOBH, ja pse

Klea

Dorit Kemsley ka të ngjarë të mbajë diamantin e saj RHOBH, ja pse

Bravo prezantoi Dorit Kemsley te Amvise të vërteta të Beverly Hills gjatë sezonit 7. Dhe me të erdhi një theks i shokuar dhe një bashkëshort anglez. Dorit dukej mjaft e ëmbël dhe më në fund, shikuesit mësuan se ajo e donte modën. Nëse ajo nuk kishte veshur një stilist si një veshje e plotë, a ishte veshur edhe atë atë mëngjes? Nëna e dy fëmijëve i siguroi vetes një vend në librin e ekskluzivitetit të Real Housewives kur doli kundër Lisa Vanderpump.

Ndërsa sezoni 13 po mbyllej, fansat pyetën nëse Dorit e meritonte një diamant. Sezoni i fundit i ekskluzivitetit të Kalifornisë ishte i mërzitshëm me një B të madhe. Por pas një njoftimi për bombë këtë javë, duket se ajo do ta mbajë këtë perlë të çmuar edhe për një sezon tjetër.

Dorit do të ulej?

Llogaritë e fansave raportuan se Dorit iu dha një ultimatum i madh në lidhje me kthimin e saj në Real Housewives të Beverly Hills. U qarkulluan thashetheme se Dorit do të humbiste pozicionin e saj si amvise me kohë të plotë nëse nuk do të hapej për çështjet e martesës. reale çështjet e martesës. Sezoni 13 tregoi se Dorit dhe PK Kemsley me sa duket po shkonin mirë. Por fashionistja zbuloi se gjithçka nuk ishte mirë, veçanërisht kur nuk iu dha gjerdani me diamant në mbrëmjen e takimit.

Gjithashtu u përfol se Kyle Richards iu dha një ultimatum i ngjashëm me lidhjen e saj me këngëtarin e country Morgan Wade. Me ndryshimin e fundit të aktorëve dhe largimin e Annemarie Wiley dhe Crystal Kung Minkoff, thashethemet lehtësisht mund të ishin të vërteta.

Dorit dhe PK ndahen

Këtë javë, Dorit me sa duket e forcoi kthimin e saj si amvise me kohë të plotë në Real Housewives të Beverly Hills. PK dhe Dorit lëshuan një deklaratë të përbashkët për martesën e tyre që kërkon pushim. Në postim shkruhej: “Ne si çift kemi qenë subjekt i shumë spekulimeve për martesën tonë. Ne kemi pasur vështirësitë tona gjatë viteve të fundit dhe vazhdojmë të punojmë përmes tyre si dy njerëz që e duan njëri-tjetrin dhe ndajnë së bashku dy fëmijë të mrekullueshëm.”

Për vite të tëra, çifti ka mohuar çdo çështje martesore dhe madje ka lëshuar një deklaratë deri në tetor 2023. Në postim shkruhej: “Ne mbetemi të përkushtuar të punojmë mbi këto çështje si një çift i bashkuar për familjen tonë. Nuk jemi ndarë dhe as po planifikojmë ta bëjmë këtë. Përkundrazi, ne jemi të fokusuar në shërimin, bërjen e ndryshimeve dhe bërjen e gjërave që shumë çifte duhet të bëjnë në një moment të martesës së tyre.”

Dorit dhe Kyle mund të lidhen

Sezoni 14 mund të jetë interesant nëse Dorit i jepet diamanti i saj për faktin e thjeshtë se do të kemi dy yje beqarë të RHOBH që ishin martuar më parë. Do të ishte gabim nëse kamerat e Bravo nuk do të ndiqnin Dorit dhe Kyle në udhëtimin e tyre të beqarëve. Dy nënat padyshim që do t'i hapen njëra-tjetrës për përvojat e tyre të përbashkëta. Unë gjithashtu mendoj se PK dhe Mauricio Umansky duhet t'i jepet kohë rrëfimi për të ndarë anën e tyre. Përsëri, kjo do ta bënte sezonin 14 më interesant se i fundit.

Çizme në tokë

Dorit me shumë gjasa do ta mbajë diamantin e saj. Si një fans, do të prisja që të më jepej një pamje nga sytë e shpendëve për rënien e martesës. Unë gjithashtu do të supozoja se producentët do ta kishin nxitur Doritin në faktin se ajo do të duhej të ishte jashtëzakonisht e cenueshme dhe të ndante një të vërtetë të përditësuar se ku qëndron ajo me PK-në.

Për disa sezone, fansat e Real Housewives of Beverly Hills kanë vënë në dyshim nëse Dorit e meritonte apo jo të ishte në ekskluzivitet. Ajo është hasur shpesh si kujdestare e gardhit dhe përzierëse e tenxhereve. Por ky lajm i fundit i jep asaj një këmbë. Shpresojmë, pronarja e Beverly Beach tani mund të shkëmbejë për një pagë më të madhe, veçanërisht nëse rrjeti dëshiron të ketë akses në historinë e saj të trishtuar. Por nëse ajo dëshiron ta mbajë diamantin për një periudhë më të gjatë, ajo do të duhet të angazhohet për të treguar të gjitha sekretet e saj të pista.