Dorit Kemsley i bashkohet serialit të ri të realitetit me PK

Klea

Dorit Kemsley i bashkohet serialit të ri të realitetit me PK

Familja Umansky nuk është e vetmja familje e fuqishme shtëpiake e Beverly Hills, e cila u degëzua në shfaqjen e tyre televizive të realitetit të përqendruar rreth pasurive të paluajtshme. Ashtu siç Mauricio Umansky ka ndërtuar praktikën e tij të pasurive të paluajtshme në Agjenci, PK Kemsley është një central elektrik për një kohë të gjatë në biznes.

Biznesi i PK arriti kulmin midis viteve 1995 dhe 2009, kur ai krijoi një perandori pronash prej 2 miliardë dollarësh. Ai humbi biznesin e tij për shkak të krizës së kredisë dhe u zhvendos në shtet për t’u marrë me profesione të tjera.

Por tani, sipërmarrësi i lindur në Britani është gati të kthehet në lojë. Dhe ka mënyrë më të mirë për këtë, sesa të luani në një shfaqje televizive realiste.

Për PK, “koha është e duhur”

PK do t’i bashkohet gruaja e tij, Dorit Kemsley, në Shitje Super Shtëpi. Shfaqja zhvillohet në Londër, shtëpia e dytë e çiftit dhe do të ketë premierë më 29 gusht.

Tetë agjentë të pasurive të paluajtshme do të konkurrojnë për një vend pune në agjencinë komerciale dhe rezidenciale, Robert Irving Burns. PK është drejtor në firmë, ndërsa partneri i tij i biznesit, Antony Antoniou gjithashtu ka kontribuar në shfaqje. Dorit funksionon si stiliste për grupin, ndërsa Paul stërvit garuesin.

Duke folur për vendimin e tij për t’u rikthyer në pasuri të paluajtshme, PK tha: “Pas 12 vitesh jashtë pronave të paluajtshme, ndjej se është koha e duhur për t’u rikthyer në një industri dhe qytet që dua. Kur goditi kriza e kredisë, humba biznesin që iu deshën 15 vjet për ta ndërtuar. Nuk kisha zgjidhje tjetër veçse të falimentoja dhe të filloja përsëri. SHBA-të e duan një histori rikthimi dhe ma dhanë këtë mundësi. Tani është koha që unë të ndaj njohuritë e mia dhe të ndihmoj grupin e ardhshëm të sipërmarrësve të rinj aspirues pikërisht këtu në MB.”

“Jam i kënaqur që bashkohem me South Shore dhe Channel 4 teksa nis udhëtimin tim të ri duke krijuar, formuar, mbështetur dhe këshilluar disa prej ndërmjetësve të rinj më të ndritur në MB. Do të jetë një udhëtim emocionues, argëtues dhe i ethshëm,” shtoi ai.

Ndërkohë, sezoni 13 i Real Housewives of Beverly Hills përflitet se do të ketë premierë në nëntor 2023.