Dorit Kemsley

Klea

Dorit Kemsley dhe PK Kemsley ndahen pas 8 vitesh martesë … Të jetosh në shtëpi të ndryshme!

Dorit Kemsley dhe PK Kemsley ndahen pas 8 vitesh martesë … Të jetosh në shtëpi të ndryshme!

Amvise të vërteta të Beverly Hills yjet Dorit Kemsley dhe Paul “PK” Kemsley thuhet se i kanë dhënë fund martesës së tyre tetëvjeçare, sipas informacioneve ekskluzive të marra.

Dorit Kemsley

Sipas In Touch, për rreth dy muaj, çifti ka “jetuar jetë të ndara”, me PK me banim në një hotel në Beverly Hills.

“Ata kanë jetuar jetë të ndara për rreth dy muaj pasi ajo i dha fund”, zbuloi burimi i brendshëm, duke përshkruar. PK si ‘zemërthyer.’

Dorit Kemsley

Detaje të tjera të ndara nga insajderi sugjerojnë këtë Dorit ka komunikuar me të tjerët për ndjenjat e saj PK kanë ndryshuar, por kanë vendosur ta mbajnë situatën private për momentin për të parandaluar ndonjë ndikim në emision.

Thashethemet kishin qarkulluar më parë në lidhje me e Dorit besnikëri, që nënkupton një lidhje të mundshme me Mauricio Umansky, Kyle Richards’ tani burri i larguar. Dorit i adresoi këto akuza gjatë një paraqitjeje në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt me Andy Cohen në shtator 2022, duke i hedhur poshtë ato si “qesharake” dhe “thashetheme të ndyra”.

Dorit Kemsley

“Zemër, dëgjo. Kur diçka është kaq qesharake, ju thjesht e zbritni atë”, tha ajo gjatë emisionit, duke shprehur shqetësimin e saj për thashethemet duke marrë parasysh miqësitë e tyre të ngushta dhe përfshirjen e familjeve të tyre.

Dorit Kemsley

Zhurma e mediave sociale gjithashtu ka kontribuar në spekulimet përreth Dorit dhe PK-të martesë, me përdoruesit që interpretojnë postime të caktuara si sugjerime për ndarjen e çiftit dhe mundësinë e një marrëdhënieje të re mes Dorit dhe Mauricio Umansky.

Dorit Kemsley

Më parë, në një ndërveprim me In Touch, Dorit kishte ndarë mendimet për rinovimin e betimit të dasmës me PK dhe ndoshta duke zgjeruar familjen e tyre, duke theksuar pesë fëmijët e tyre kolektivë dhe dashurinë e saj për ta.

Kyle Richards

Duke iu përgjigjur spekulimeve të fundit, një përfaqësues për Dorit dhe PK ka lëshuar një deklaratë për In Touch.

“Kemi pasur disa vite sfiduese, të cilat i diskutojmë hapur në sezonin e ardhshëm RHOBH”, thuhet në deklaratë, duke theksuar angazhimin e tyre për të punuar së bashku me çështjet, duke mohuar planet e ndarjes dhe duke kërkuar respekt dhe mirëkuptim gjatë kësaj periudhe. Çifti u përpoq të fokusohej në mirëqenien e familjes së tyre, duke kërkuar hapësirë ​​nga “thashethemet dhe thashethemet e pavërteta”.

Dorit Kemsley

Gjatë premierës së sezonit 13 të Amvisat e vërteta të Beverly Hills më 25 tetor, Dorit u hap për sfidat në martesën e saj pas një grabitjeje të tmerrshme të shtëpisë vitin e kaluar, pas së cilës ajo u diagnostikua zyrtarisht me PTSD.

Në një zemër në zemër me bashkë-yll Kyle Richards, Dorit ndau se ngjarja traumatike dhe diagnoza e saj e mëvonshme PTSD kanë ndikuar në marrëdhënien e saj me burrin e saj. Ajo u shpreh se ndjente një shkëputje nga PKi cili po kalonte një kohë të konsiderueshme në Londër, duke u larguar Dorit ndjenja e pambështetur gjatë një periudhe vulnerabël. “Burri im, nga i cili varesh më shumë, po kalonte shumë kohë në Londër. Fillova të ndihem si PK dhe nuk isha i lidhur” Dorit zbuluar.

Dorit Kemsley

Dorit shprehu sinqerisht konfliktin e saj të brendshëm, duke thënë se për herë të parë i kishin kaluar në mendje dyshimet për mbijetesën e martesës së tyre. “Për herë të parë mendova, ‘A është e mundur kjo PK dhe nuk do t’ia dilja?’”, pranoi ajo.

Kylenë lidhje me e Dorit ndjenjat, e siguroi atë se mendime të tilla nuk ishin të rralla në martesa, duke iu referuar përvojave të saj martesore me burrin, Mauricio Umansky. “Unë mendoj se është normale të kesh ato mendime,” Kyle i ngushëlluar Doritduke theksuar se sfidat e jetës ndonjëherë mund të krijojnë distanca në marrëdhënie, por gjithashtu mund të kapërcehen me përpjekje të përbashkëta, mirëkuptim dhe terapi.

Kyle Richards

Mauricio sqaroi gjendjen e tij martesore me Kyle në shtator, duke konfirmuar ndarjen e tyre pas mohimeve të mëparshme. Mauricio i komunikuan situatën dhe synimet e tyre aktuale, “Aktualisht jemi të ndarë, nuk po flasim për divorc dhe po përpiqemi t’i trajtojmë këto gjëra brenda vetes privatisht”, siç përcolli ai për TMZ.