Dorit Kemsley dhe Kyle Richards po mbështeten te njëri-tjetri

Klea

Dorit Kemsley dhe Kyle Richards po mbështeten te njëri-tjetri

Ka qenë një kohë e mundimshme për Kyle Richards dhe Dorit Kemsley. Të dyja bukuroshet e Real Housewives of Beverly Hills janë marrë me grindje martesore, megjithëse duket se Dorit arriti të mbajë të fshehta çështjet me PK Kemsley. Ndërkohë, martesa e Mauricio Umansky dhe Kyle është nën vëzhgim prej muajsh.

Por situata po bëhet më e dukshme me premierën e sezonit të ri. Dhe ndërsa gjërat mbeten në ajër për të dy çiftet, ka një gjë në të cilën Kyle dhe Dorit mund të mbështeten, dhe kjo është njëri-tjetri.

Dorit thotë se është “vërtet bukur” të kesh një mik që mund të ndjejë empati

Foto nga Tommaso Boddi/Getty Images për Wheelhouse

“Përderisa Kyle dhe unë kalojmë probleme në martesën tonë në të njëjtën kohë, gjë që është mjaft e çuditshme, ne kemi qenë shumë mbështetës për njëri-tjetrin”, tha Dorit për People.

Kyle dhe Dorit po lundrojnë për atë që vjen më pas në martesat e tyre përkatëse. Asnjëri nga çiftet nuk ka bërë kërkesë për divorc, megjithëse Kyle dhe Mauricio e kanë pranuar ndarjen.

Situata “nuk është e mirë”, por Dorit mendon se është “vërtet bukur” që ajo ka një “shoqe që mund ta kuptojë dhe që mund të mbështetesh dhe të flasësh me të”.

Është një përfitim shtesë që dy zonjat janë në të njëjtën lagje. Dorit shpërtheu: “Ajo është një shoqe shumë mbështetëse, dhe unë jam një mik shumë mbështetës. Ajo jeton afër meje, kështu që ishte mirë ta kisha atë.”

Gjatë sezonit të ri të RHOBH, Dorit la të kuptohet për një vit të vështirë që rrjedh nga pushtimi në shtëpi i vitit 2021 që ajo përjetoi.

“Dy vitet e fundit, pas pushtimit në shtëpi, kanë qenë shumë të vështira për mua,” tha ajo për Page Six.

“Nuk ka asnjë fushë të jetës suaj që nuk e prek. Dhe burri im, i cili udhëton për punë dhe po udhëtonte më së shumti atë vit… [it] ishte viti që kisha më shumë nevojë për të”, shpjegoi në atë kohë Dorit.

Fatmirësisht, Dorit dhe PK po e bëjnë punën në martesë dhe nuk flitet për “shkon në gjykatën e divorcit”. Edhe pse, pa dyshim, kohët nuk kanë qenë të lehta.

“Ne vërtet jemi shumë të ndërvarur dhe të lidhur. Pra, është hera e parë në 13 vitet që kemi qenë bashkë që kemi ndjerë këtë shkëputje,” pranoi ajo.

A do të dalin në dritë më shumë ndërsa sezoni RHOBH vazhdon? Sigurisht, shumë gjëra ndodhën vetëm në episodet fillestare.

Kapni The Real Housewives of Beverly Hills, të mërkurën në orën 8/7c në Bravo.