Dorit Kemsley dhe bashkëshorti Paul 'PK' Kemsley ndahen pas nëntë vitesh martesë!

Klea

Dorit Kemsley dhe bashkëshorti Paul 'PK' Kemsley ndahen pas nëntë vitesh martesë!

Dorit Kemsley dhe bashkëshorti Paul 'PK' Kemsley ndahen pas nëntë vitesh martesë!

Pas gati një dekade martesë, Amvise të vërteta të Beverly Hills yll Dorit Kemsley dhe bashkëshorti i saj, biznesmen anglez Paul “PK” Kemsley, kanë vendosur të ndajnë rrugët. Çifti, i cili ka qenë objekt i shumë spekulimeve publike, ndanë një deklaratë të përbashkët në Instagram Stories më 9 maj, duke konfirmuar ndarjen e tyre.

“Ne si çift kemi qenë subjekt i shumë spekulimeve për martesën tonë”, shkruan ata. “Ne kemi pasur vështirësitë tona gjatë viteve të fundit dhe vazhdojmë të punojmë përmes tyre si dy njerëz që e duan njëri-tjetrin dhe ndajnë dy fëmijë të mrekullueshëm së bashku,” thuhej në deklaratë.

Dorit Kemsley

Çifti shpjegoi më tej vendimin e tyre, duke thënë:

“Për të ruajtur miqësinë tonë të thellë dhe për të ruajtur një mjedis harmonik për fëmijët tanë, ne kemi marrë vendimin e ndërsjellë dhe të vështirë për të ndarë pak kohë dhe për të rivlerësuar marrëdhënien tonë, ndërkohë që u japim përparësi fëmijëve tanë. Ne e vlerësojmë dashurinë dhe mbështetjen tuaj ndërkohë që vazhdojmë të bëjmë punën e nevojshme gjatë gjithë këtij rrugëtimi, duke përfunduar me: “Me dashuri, Dorit dhe PK.

Dorit dhe PKe cila u martua në mars 2015, kanë dy fëmijë: vajzën Phoenix dhe djalin Jagger. Ky njoftim vjen pas mohimit të tyre të mëparshëm të thashethemeve për ndarje NJERËZIT në tetor 2023, ku ata deklaruan,

Dorit Kemsley

“Ne mbetemi të përkushtuar për të punuar me këto çështje si një çift i bashkuar për familjen tonë. Nuk jemi ndarë dhe as po planifikojmë ta bëjmë këtë. Përkundrazi, ne jemi të përqendruar te shërimi, të bëjmë ndryshime dhe të bëjmë gjërat që shumë çifte duhet të bëjnë në një moment të martesës së tyre.”

Sfidat martesore të çiftit u diskutuan hapur gjatë sezonit 13 RHOBHduke theksuar çështje që variojnë nga e Dorit PTSD pas një pushtimi në shtëpi në vitin 2021 në PK-të udhëtime të shpeshta për punë. Në ribashkimin e shfaqjes në mars, Dorit zbuloi një pikë të ulët kohët e fundit në marrëdhënien e tyre: “Pasi përfunduam (xhirimin), gjërat u përkeqësuan gradualisht,” tha ajo. “Dhe ai dhe unë ndoshta ishim në një gjendje të keqe të të gjitha kohërave.” Ajo gjithashtu zbuloi se PK kishte qëndruar përkohësisht në një hotel gjatë një problemi të ashpër, por mohoi që ata të kishin jetuar ndonjëherë “jete të ndara”.

Dorit Kemsley

Dorit ndanë se ata ishin në një rritje, kryesisht për shkak të PK-të vendimi për të ndaluar pirjen. “PK po pinte shumë dhe ai është pijanec. Thjesht mendoj se është shumë e vështirë të bësh biseda të qarta kur ai pi kaq shumë, kështu që ai hoqi dorë nga pirja,” tha ajo, duke vënë në dukje se në momentin e xhirimeve, PK kishte qenë esëll për “49 ditë”. Ajo shprehu optimizëm për të ardhmen e tyre, “Ai ishte një moment shumë i rëndësishëm, kështu që gjërat janë – trokitni në dru – aq mirë sa mund të jenë”, tha ajo.