Dorit dhe PK Kemsley ndahen pasi mohuan çështjet e martesës

Klea

Dorit dhe PK Kemsley ndahen pasi mohuan çështjet e martesës

O zot. Ky mallkim i martesës mbi Bravo është përtej realitetit. Këtë herë, është Dorit Kemsley dhe burri i saj PK të cilët tani po bëjnë një pauzë shumë të nevojshme në martesën e tyre pas xhirimeve. Kjo është shumë e egër sepse, për 3677 javët e fundit, këta të dy kanë qenë jashtëzakonisht të zëshëm për të qenë mirë.

Megjithatë, nuk duhet të habitemi aq shumë, pasi Erika Jayne e thirri këtë shekuj më parë. Dua të them, ajo po bënte shaka, por siç thonë ata, ka gjithmonë një aluzion të vogël të së vërtetës brenda çdo shakaje sarkastike. Sido që të jetë, ky lajm është ende i trishtuar. Prandaj, më lejoni të na ndihmoj të gjithëve të shpaketojmë atë që sapo kanë ndarë në internet.

Oh. Dhe ndërsa lexoni, ju lutem më bëni humor duke e bërë këtë me theksin tuaj të preferuar Dorit.

Dhe ja ku është

Për ta nisur gjithë këtë, Dorit iu drejtua llogarisë së saj në Instagram. Këtu, ajo i hodhi të gjitha në të hapur. Në thelb, ajo është lodhur nga spekulimet, kështu që ajo vendosi se ishte koha për t'i vënë të gjitha në shtrat. OSE Bravo bëri jepni një ultimatum të supozuar dhe kjo grua dëshiron t'i kthehet diamanti.

“Ne si çift kemi qenë subjekt i shumë spekulimeve për martesën tonë. Ne kemi pasur vështirësitë tona gjatë viteve të fundit dhe vazhdojmë të punojmë përmes tyre si dy njerëz që e duan njëri-tjetrin dhe ndajnë dy fëmijë të mrekullueshëm së bashku, “filloi ajo. Në këtë pikë, zemra ime u mbyt, sepse e dija se çfarë do të vinte më pas.

“Për të ruajtur miqësinë tonë të thellë dhe për të ruajtur një mjedis harmonik për fëmijët tanë, ne kemi marrë vendimin e ndërsjellë dhe të vështirë për të ndarë pak kohë dhe për të rivlerësuar marrëdhënien tonë, ndërkohë që u japim përparësi fëmijëve tanë. Ne e vlerësojmë dashurinë dhe mbështetjen tuaj ndërsa vazhdojmë të bëjmë punën e nevojshme gjatë gjithë këtij rrugëtimi. Me dashuri Dorit dhe PK”, përfundoi ajo.

Në fund të tij, PK ndau postimin e saj përmes tregimeve të tij. E urrej këtë për ta.

Kamerat do të fillojnë të shfaqen në sezonin 14 të RHOBH. Prandaj, e gjithë kjo ka të ngjarë të filmohet si pjesë e historisë kryesore të Dorit. Po kështu, do të shohim gjithashtu Kyle Richards plotësisht sans Mauricio Umansky, gjë që është po aq e trishtuar. Por, a mund të jetë më në fund kjo sezoni ynë i shumëpritur i fuqisë së vajzave, apo jo, thjesht më shumë e njëjta errësirë ​​dhe pikëllim?

Sido që të jetë, unë jam këtu për çdo gjë që këto zonja vendosin të sjellin. Përveç kësaj, jam këtu që puna e Dorit dhe PK-së shpresoj të shpërblehet, sepse nuk e bëj dot, më pëlqejnë si çift.

Real Housewives of Beverly Hills aktualisht po transmetohet në Peacock.