Dorinda Medley nuk e 'kupton' padinë e Leah McSweeney

Klea

Dorinda Medley nuk e 'kupton' padinë e Leah McSweeney

Dorinda Medley kohët e fundit ka ndarë disa mendime në lidhje me Leah McSweeney's padi ndaj Bravo dhe Andy Cohen. Për të painformuarit, Leah ngriti padinë kundër ish-punëdhënësit të saj në fund të shkurtit.

Padia pretendonte se prodhuesit inkurajuan konsumimin e alkoolit në xhirimet e Real Housewives të Nju Jorkut. Kjo ishte problematike për Lean si një alkoolike që po shërohej. Ndoshta më tronditëse, megjithatë, ishte akuza se Andi inkurajoi përdorimin e kokainës me Housewives.

Me sa duket, këto Amvise do të binin në hiret e mira të Andit. Këto akuza bënë që Andi të kërcënonte me veprime ligjore kundër Leas. Me çështjet ligjore ende në vazhdim, shumë amvise kanë komentuar këtë çështje. Dorinda është e fundit që ka deklaruar.

Dorinda kundërshton pretendimet ndaj Andit

“Unë thjesht nuk e kuptova fare”, tha Dorinda për Us Weekly. “Dua të them, dëgjoni, unë isha atje [at Bravo] për gjashtë vjet. Gjithmonë kam punuar shumë mirë me produksionin në çdo qytet. Dhe për mua ishte punë dhe kisha një avokat. Lexova kontratën, firmosa, bëra punën time dhe u largova. Pra, u befasova shumë nga e gjithë kjo.”

Konfuzion të veçantë për Dorindën ishin pretendimet e Leas kundër Andit dhe trajtimi i tij ndaj talentit. Dorinda i gjeti këto pretendime konfuze pasi Andi nuk kalonte shumë kohë me Housewives. “Unë nuk e shoh vërtet Andin,” tha ajo. “Nuk është sikur jemi shoqëruar me Andin. Kjo është pjesa e çuditshme e saj.”

Dorinda deklaroi se ajo “nuk do të jetonte në një fantazi dhe të thoshte” se puna në TV realitet është “gjithmonë e përsosur”. Megjithatë, ajo pranoi se “ka pasur gjithmonë një marrëdhënie pozitive të vazhdueshme me njerëzit e mi të prodhimit”. Natyrisht, mund të jetë me vlerë të pranohet paragjykimi nga të dyja palët. Lea u la i lirë nga Bravo, ndërsa mosankueses Dorinda iu ofruan mundësi, edhe pas RHONY.

Real Housewives of New York po transmetohet në Peacock.