Dorinda Medley mund t'i bashkohet sezonit 3 të Traitors

Klea

Dorinda Medley mund t'i bashkohet sezonit 3 të Traitors

Thashethemet thonë se Dorinda Medley mund të jetë Amvisa e ardhshme që do të bashkohet Tradhtarët për sezonin e tretë të ardhshëm. Por për sa i përket fansave të Real Housewives të Nju Jorkut, nuk është thjesht një thashethem.

Tifozët e vjetër të The Traitors fillimisht ishin skeptikë për qëndrimin e Peacock për formulën. Që në fillim, dukej se shtimi i yjeve tashmë të vendosur në përzierje do të ndërhynte në premisat sociale të lojës. Por pas dy sezonesh, fansat e realitetit po e duan serialin amerikan.

Me përfundimin e sezonit 2, ka shumë spekulime se cilët mund të përfshijnë konkurrentët e ardhshëm. Rastësisht, spekulimet janë të shfrenuara edhe për kastin e ri të RHONY. Megjithatë, vendi i Dorindës te Tradhtarët mund të jetë pak më i fortë.

Phaedra thotë se kasti i sezonit 3 të Traitors do t'ia bëjë mirë

Në një intervistë të fundit me Entertainment Tonight, Alumi i fundit i Traitors Phaedra Parks ngacmoi, “Unë e njoh kastin”. Sidoqoftë, ajo nuk ishte e sigurt nëse “duhej të zbulonte” ekuipazhin e ardhshëm të Sezonit 3. “Ndoshta nuk duhet t'i përgjigjem kësaj pyetjeje, nuk dua të heq asnjë nga anëtarët e mrekullueshëm të kastit, por do të jetë spektakolare. Do të shihni patjetër disa amvise, zemër.”

Megjithatë, megjithë ngurrimin e Phaedra për të rënë në emër, ajo dha një aluzion të madh. “Nuk e di nëse ndonjë gjë do të jetë në krye të sezonit 2, por ju e dini se ne do ta bëjmë mirë.” Adhuruesit e vjetër të RHONY do ta kuptojnë këtë si një referencë për Dorindën. Në sezonin e 8-të, kur Dorinda priti shokët e saj të castit në Bluestone Manor, ajo bërtiti: “E bëra mirë!”

Është e njëjta Manor Bluestone që Dorinda dëshiron që të gjithë dhe qeni i tyre të vizitojnë. Kohët e fundit, ajo propozoi që fillestarët e RHONY të vizitonin shtëpinë së bashku me kastin e vjetër. Por përsëri te lajmet në fjalë; thjesht për të qenë të qartë, nuk ka asnjë konfirmim zyrtar që Dorinda do të jetë në Sezonin 3 të Tradhtarëve. Megjithatë, interneti ishte i lumtur të qarkullonte me spekulimet.

Tradhtarët dhe amvisat e vërteta të Majamit po transmetojnë në Peacock.