Dorinda Medley ka plane të shesë Manorin Blue Stone

Klea

Dorinda Medley ka plane të shesë Manorin Blue Stone

Dorinda Medley, ju lutemi mos merrni vendime të nxituara. Miq, duket se ish-ylli i Real Housewives of New York si dhe Real Housewives Ultimate Girls Trip mund të largohet nga ne së shpejti. Jo, nuk po flas për Dorindën – po flas për Manorin Blue Stone.

E quajtur fillimisht nga Carole Radziwill, shtëpia e Dorindës larg shtëpisë është paraqitur si në RHONY ashtu edhe në RHUGT. Fansat u njohën me pallatin Berkshires të alumit RHONY në sezonin 7 kur Dorinda iu bashkua shfaqjes. Pjesa tjetër është histori, por sipas Dorindës, prona mund të bëhet histori në të ardhmen e afërt. Njerëzit e kanë lugën.

Thuaj se nuk është kështu!

Ndoshta i vetmi objekt i pajetë që duhet t’i jepet një kredit shfaqjeje, shtëpia e madhe e Dorindës në veri u bë pikë zero për disa nga momentet më ikonike që zbukuruan RHONY origjinal. Manor Blue Stone është vendi ku Dorinda e bëri atë bukur. Pikërisht këtu Bethenny Frankel donte që Ramona Singer t’i përmendte të gjitha. Dhe si mund t’i harrojmë ndonjëherë sjelljet e larta të Ramonës kur ajo lejoi qenin e saj të rrënqethte në të gjithë qilimin e Dorindës pa asnjë kujdes në botë.

Dhe oh zot, LETRAT MORGAN. Kaq shumë kujtime, por Dorinda mund të jetë gati ta lërë të shkojë. Sipas Zonjës së Manor, ajo kurrë nuk e kishte menduar se do ta kishte shtëpinë për një kohë të gjatë. “Nuk e kam menduar kurrë se do ta mbaja Blue Stone Manor për aq kohë sa kam bërë”, filloi Dorinda.

“Pas [my late husband] Rikardi kaloi, isha i bindur se do ta shisja. Nëna ime tha: ‘Prit një vit! Mos bëni asgjë kur jeni në këtë gjendje.’ Kështu që me të vërtetë mendova se do ta hiqja qafe, sepse për mua, Blue Stone Manor ishte diçka që e bleva me Richard dhe një vend ku Richard të tërhiqej. Nuk e kisha menduar kurrë se do të jetoja vetëm këtu. Unë thjesht nuk pashë një vend për të në jetën time të përditshme pas vdekjes së tij,” shtoi ajo.

Ndërsa Richard ka ikur për një kohë tani, BSM mbetet, pothuajse si një mik i ngushtë. Shtëpia “ka marrë këtë jetë të pabesueshme tani, 11 vjet më vonë që kur Richard nuk ka qenë me ne, ka qenë një bekim i vërtetë”. Ka qenë me të vërtetë një bekim për të gjithë ne, sepse nuk do ta harrojmë kurrë përbuzjen e plotë të Luann de Lesseps ndaj caktimit të dhomës së peshkut.

Po aq ikonë sa pronari

Dorinda vazhdoi, “Dua të them, Architectural Digest sapo e quajti atë si një nga “12 shtëpitë po aq ikonike sa pronarët e tyre të famshëm” – nga të cilat unë u ndjeva me të vërtetë – dhe ne shitëm biletat që fansat të vijnë ta vizitojnë atë në vetëm 3 minuta. Shikuesit Bravo me të vërtetë sapo e kanë përqafuar falë RHONY dhe RHUGT. Është me të vërtetë ‘Disneyland-i i amvisave’.

Kur të vijë koha, Dorina do të tërheqë këmbëzën dhe do ta lërë shtëpinë të shkojë.
“Unë nuk jam dikush që do të mbajë diçka shumë gjatë. Unë besoj në tranzicione, besoj në strumbullarët dhe besoj se ne nuk jemi pronat tona”, shtoi ajo.

“Dhe ju e kuptoni këtë [my daughter] Hanës e pëlqen atë, por ajo nuk del aq shumë. Dhe me rritjen e prindërve të mi, them me vete: ‘A e shoh veten time 70 vjeç, duke ecur rreth 18 hektarë dhe 11,000 metra katrorë?’ Është shumë. E dua, por është shumë ta mbaj shtëpinë ashtu siç dua ta mbaj, kështu që nuk e shoh veten atje përgjithmonë.” Vetëm mos e llogarisni Dorindën në departamentin e pasurive të paluajtshme. “Një ditë mund ta shoh veten në plazh në një apartament. A nuk tingëllon më e lehtë?”

A do t’i thoshte vërtet Dorinda lamtumirë Blue Stone?

Mbetet për t’u parë nëse ajo do të shesë – por Dorinda me siguri ka nxjerrë vlerën e parave të saj nga popullariteti i pronës. “Por nuk mund të thuash kurrë se nuk kam marrë gjithçka nga ajo shtëpi dhe e kam bërë me krenari. Dua të them, kam burbon Blue Stone Manor, shurup panje Blue Stone Manor, mallra Blue Stone Manor, tani ngjarje – kështu që i kam bërë vërtet të gjitha,” vuri në dukje Dorinda.

Natyrisht, Andy Cohen duhet të blejë Blue Stone Manor, ne duhet ta mbajmë atë në familje.

Real Housewives Ultimate Girls Trip: RHONY Legacy aktualisht po transmetohet në Peacock.