Dorinda Medley E pabefasuar nga Robyn dhe Crystal Firings

Klea

Dorinda Medley E pabefasuar nga Robyn dhe Crystal Firings

Yjet e Real Housewives nuk janë kurrë plotësisht të sigurt kur bëhet fjalë për sigurinë e punës, siç i pëlqen dikush Dorinda Medley mund të dijë. Bravo mund t'i linte të shkonin në çdo moment. Robyn Dixon dhe Kristal Kung Minkoff kohët e fundit kishte një thirrje zgjimi. Ata e mësuan mësimin Bravo në mënyrën e vështirë.

Gjithçka u rrëzua në një ditë të vetme. Robyn njoftoi se do të largohej nga The Real Housewives of Potomac. Po atë ditë, më vonë raportuam se Crystal njoftoi largimin e saj nga The Real Housewives of Beverly Hills.

Titujt e njëpasnjëshëm ishin një surprizë, për të thënë të paktën. Edhe pse disa mund të kishin pritur që të pushonin, marrja e lajmeve në një afërsi kaq të afërt ishte një veprim i madh nga ana e Bravo. Gjithsesi, Dorinda ishte mjaft e patrazuar nga lajmi.

Dorinda u befasua që Crystal arriti tre sezone

Në SiriusXM's Reality Checked, Dorinda ndau mendimet e saj për shkarkimet e fundit. “Nuk u befasova nga kjo. Robyn qëlloi nga Potomac.” Lidhur me njoftimin e largimit të Robin, Dorinda ndau ndjeshmërinë dhe respektin e saj. “Ajo bëri një Dorinda. Epo, e imja ishte një pauzë. Më pëlqen ajo. Ndjej se kjo është një nga gjërat më të sinqerta që kemi dëgjuar prej saj për një kohë të gjatë.”

Sa i përket RHOBH-së, edhe një herë Dorinda nuk ka mbetur edhe aq e befasuar. “Kristali, nuk kthehet më. … Mund ta shihja atë duke ardhur. E dini, unë e dua Kristalin… ajo është një vajzë kaq e bukur. Me pelqen shume ajo. E takova në BravoCon.” Por Dorinda vazhdoi: “Më urrej ta them këtë, Kristal, të lutem, sepse të dërgova mesazh këtë mëngjes, por jam e habitur që ajo mori tre sezone.”

Me sa duket, asgjë nuk i kalon Dorindës. Parashikimet e saj janë gjithmonë të sakta dhe pritjet e saj gjithmonë përmbushen. Kuptohet, në mbrojtjen e saj, shumë njerëz parashikuan se Robyn dhe Crystal nuk do të ktheheshin në ekskluzivitetet e tyre përkatëse. Dhe me më shumë thashetheme për tronditje të aktorëve, kush e di se çfarë shtëpiake të tjera mund ta bëjnë bllokimin?

The Real Housewives of Potomac dhe The Real Housewives of Beverly Hills po transmetohen në Peacock.