Dolores Catania thotë se lufta përfundon 'shumë marrëdhënie'

Klea

Dolores Catania thotë se lufta përfundon 'shumë marrëdhënie'

Amvise të vërteta të Nju Xhersit Sezoni 14 filloi me zhurmë. Dhe sipas Dolores Katania, do të përfundojë me një shpërthim. Sigurisht, ata që kapën premierën e sezonit e dinin tashmë.

Premiera u hap me një ngacmues për gjërat që do të vijnë. Duke ngacmuar finalen menjëherë nga porta, fansat panë pasojat dhe videot nga një përleshje shpërthyese në Rails Steakhouse. “Si erdhi ndonjëherë deri në këtë?” pyeti një producent jashtë ekranit.

Ndërkohë, Dolores u ul vetëm në një tavolinë me tuma xhami të thyer në dysheme. “E tmerrshme,” tha Dolores, duke e përshkruar skenën me vetëm një fjalë. Tani, asaj i është dhënë një kontekst i mëtejshëm për luftën katastrofike.

Dolores thotë se “nuk ka kthim” nga sezoni 14

“Ajo që do të shihni është finalja e shumë marrëdhënieve atje,” tha Dolores për Us Weekly. “Është padyshim mbyllje për njerëzit dhe nuk mund të ktheheni nga gjërat që do të shihni në finale. Nuk ka kthim.”

Dolores tha se mund të ketë pasur “një hije dyshimi” mbi grindjen RHONJ në një moment. Megjithatë, pas luftës së Rails, ajo konfirmoi, “Kjo ka ikur.” Ajo më tej ngacmoi: “U përpoqa kaq shumë që të mos e arrija në pikën ku ishte, por për shkak se arriti në këtë pikë, duhet të thuash: “Është aq keq sa është koha për t'i lënë gjërat të shkojnë”.

Kostot e Dolores të Nju Xhersit folën në mënyrë të ngjashme për përfundimin. “Mendoj se finalja është kaq e ndyrë dhe thjesht jo e mirë,” tha Melissa Gorga për Entertainment Tonight. “Është vetëm një jo-jo e madhe ajo që ndodhi.” Sipas fjalëve të Melissa-s, finalja “vendos një tapë” në çdo shans për t'i dhënë fund grindjes së gjatë të shfaqjes.

Real Housewives of New Jersey Sezoni 14 vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.