Dolores Catania, Shpjegohet marrëdhënia e Jackie Goldschneider

Klea

Dolores Catania, Shpjegohet marrëdhënia e Jackie Goldschneider

Si shoqëri, mund të mos na pëlqejnë të gjithë ata që takojmë. Por shumicën e kohës, na thuhet se duhet të shkojmë mirë me personin e përmendur. Kjo është ajo që po ndodh aktualisht Amvise të vërteta të Nju Xhersit. Dolores Katania zakonisht është shumë mirë për t’u mjaftuar me këdo që është në të njëjtën dhomë me të. Derisa Jackie Goldschneider ka një mënyrë me fjalët që të bën të dish se nuk je i preferuari i saj. Pra, le të hedhim një zhytje në këtë marrëdhënie të ndërlikuar dhe të zbulojmë se ku shkoi gjithçka keq.

Le të fillojmë që në fillim

Jackie iu bashkua Real Housewives të Nju Xhersit gjatë sezonit 9. Ajo ishte një fanse masive e ekskluzivitetit siç e mësuan fansat. Fillestari kishte pritur shpesh në radhë sa herë që Teresa Giudice kishte nënshkrimin e një libri. Kështu që shikuesit nuk ndiheshin sikur Jackie ishte gjithmonë më i sinqerti. Por ajo hyri me një zhurmë teksa i shtrëngoi shpejt pendët e OG. Jackie luftoi menjëherë kundër tiranisë së Tre dhe shpejt u bë një armik.

Nga ana tjetër, Dolores u bashkua në sezonin 7. Ajo ishte një ndeshje e përsosur dhe u prezantua si shoqja e OG. Në pjesën më të madhe, Dolores ka qenë një ndihmëse besnike që rrallë e gjen veten të futur në dramë. Nëse dikush, ajo ka bërë të pamundurën për të qenë paqeruajtëse e grupit. Por herë pas here, Dolo dhe Jackie shkëmbenin disa fjalë të nxehta.

Debakli i partisë fuçi

Argumenti dukej se filloi mjaft i thjeshtë: Jennifer Aydin duke folur për të kaluarën e Margaret Josephs. Jennifer më pas hodhi “mikun” e saj Jackie nën autobus, duke i thënë Dolo se ajo ishte dëshmitare e dorës së parë që muskuli i Jersey nuk ishte një mik i mirë. Në çast, Dolores vëren, “Ajo po vë në dyshim miqësinë tonë? Ky nuk është një person i mirë.” Pothuajse në gatishmëri, Jackie shkon drejt grupit, me Dolores duke parë të kuqe.

Ajo që ndodh më pas është një kthim mbrapa, me të dy ata që argumentojnë se vendi i kujt ishte të zbulonte informacionin. Dolores u përpoq të ndahej duke thënë se Jackie kishte qenë “e keqe” me Jenniferin që kur ajo hyri në shfaqje. Por Jackie qëndroi në këmbë. Dolores më pas deklaron se ajo “nuk dëshiron ta dëgjojë atë nga kjo”. Termi ishte i vrazhdë dhe Jackie e bëri të qartë qëndrimin e saj. Dolores më pas vazhdoi t’i futej në fytyrë Jackie për ta frikësuar atë. Personalisht, nuk e kam idenë pse Dolores ndjeu nevojën për t’i futur në fytyrë Jackie. E di që Dolores do ta shkatërronte Xhekin në një luftë, por e vlerësoj Jackie-n të qëndrojë për veten e saj. Do të isha i zemëruar nëse dikush, veçanërisht një mik, do të më thoshte si “kjo”.

Kush është në të vërtetë slobi?

Ndërveprimi i tyre më i fundit ishte mjaft i çuditshëm dhe rrotullohej rreth një mesazhi me tekst. Të dy u takuan teksa ishin në festën e shtëpisë së Melissa Gorga-s, por atmosfera nuk ishte aspak festive. Aktualisht, Jackie është e mërzitur që nuk është etiketuar në një postim në rrjetet sociale për lojën bamirëse të bejsbollit të Dolores. Edhe pse nëna e dy fëmijëve pohoi se ishte “një aksident total”, Jackie u mërzit.

Për një sekondë, mendova se Dolores dhe Jackie do të ishin në gjendje të punonin me problemet e tyre gjatë sezoneve. Por Margaret qëndroi në biznes dhe i dërgoi Dolo disa mesazhe inkriminuese që i shkruante Jackie. Në një tekst thuhej: “Patjetër që mendoj me qëllim. Ajo është e frikshme dhe unë e urrej atë.” Pa humbur asnjë rrahje, Dolo e pyeti Jackie-n: “A jam unë një slob?” ‘Shoku’ u përpoq të zvogëlonte momentin, por përfundimisht u përgjigj: “‘Slob’, për mua, nuk është gjë e mirë të telefonosh dikë, por nuk është edhe aq keq. Thjesht do të thotë se sjellja juaj është e keqe dhe budallaqe, e mitur dhe e imët. Kjo është ajo që dua të them me ‘i pakujdesshëm’.” Jam shumë i sigurt që nuk është ajo çfarë do të thotë slob, Jackie.

Dolores ka disa fjalë të zgjedhura

Është e qartë se Dolores kishte një kopje të fjalorit, të cilin e çoi në rrëfimin e saj. Vendasja e Patersonit vuri në dukje: “’Slob’ nga vij unë, është një fjalë e keqe. “Të thërrasin një slob nga vajza që ka rrëmujë të nxehtë pothuajse çdo ditë – duke qarë gjatë gjithë kohës për gjithçka – dhe unë jam slob? Unë jam f*mbret slob? OK, Jackie.”

Mendoj se është e sigurt të thuhet se grindja e tyre do të jetë e përjetshme pasi dëmi është bërë.