Dolores Catania

Klea

Dolores Catania mbron John Fuda dhe lë të kuptohet se Miqësia e Teresa Giudice me Jackie Goldschneider është e rreme!

Dolores Catania mbron John Fuda dhe lë të kuptohet se Miqësia e Teresa Giudice me Jackie Goldschneider është e rreme!

Dolores Katania ndau mendimet e saj mbi dinamikën në zhvillim brenda kastit të Real Housewives of New Jersey, duke përfshirë Teresa Giudice dhe Jackie Goldschneider's miqësi potencialisht e dobët gjatë një paraqitjeje të fundit në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt.

Zvarrit Dolores

Dolores Katania, 53 vjeç, vuri në pikëpyetje themelin e marrëdhënies së tyre të sapogjetur, duke sugjeruar se miqësitë e bazuara në armiqësi reciproke rrallë zgjasin. Ajo shprehu optimizëm të kujdesshëm, por la të kuptohet se ekziston një skepticizëm në lidhje me jetëgjatësinë e Tereza dhe Jackie's lidhje.

Duke iu drejtuar thashethemeve përreth Frank Catania-s përfshirja me Margaret Josephs, Dolores konfirmoi se Frank59 vjeç, ishte takuar me Margaret para ribashkimit të sezonit 13. Megjithatë, ajo u përmbajt nga zbulimi i detajeve specifike rreth takimit, duke lënë vend për spekulime në lidhje me qëllimin dhe implikimet e tij.

Margaret Josephs

Dolores la të kuptohet gjithashtu për strategjinë e parabashkimit ndërmjet Tereza dhe Jennifer Aydin, duke lënë të kuptohet se dyshja mund të kenë bashkëpunuar për të planifikuar qasjen e tyre përpara xhirimeve. Ajo theksoi neverinë e saj ndaj taktikave të tilla, duke sugjeruar se dialogu i përsëritur mund të pengojë ndërveprimet e vërteta gjatë ribashkimit.

Margaret Josephs

Duke reflektuar mbi thashethemet përreth te Terezes marrëdhëniet me Frank dhe të fejuarën e tij Brittany Mattessich, Dolores sqaroi se ndërkohë që mund të mos ketë armiqësi ndërmjet Tereza dhe Frank, marrëdhënies së tyre i mungon thellësia dhe afërsia. Ajo hodhi poshtë spekulimet për ndonjë tension themelor, por pranoi mungesën e një miqësie të rëndësishme mes tyre.

Dolores Katania

Lidhur me dramën e fundit që përfshin te Terezes burri, Luis Ruelas, Dolores konfirmoi se ai nuk kishte pranuar ndonjë përfshirje në incidentet e supozuara në lidhje me e Margaretës djalin. Ajo shprehu dëshirën për të kapërcyer polemikën, duke theksuar rëndësinë e lënies së çështjes të zbehet në errësirë.

Margaret Josephs

Dolores gjithashtu ofroi njohuri për trajtimin e saj të konflikteve ndërpersonale, duke përfshirë një grindje të fundit që përfshinte të dashurin e saj, Paul “Paulie” Connelldhe Xhon Fuda. Ajo theksoi aftësinë e saj për të qetësuar situatat e tensionuara dhe për të parashikuar përshkallëzimin e mundshëm, duke u mbështetur nga familjariteti i saj me dinamikën e grupit.

Paulie i dashuri i Dolores Catania

Në përgjigje të pyetjeve rreth thashethemeve përreth e John Fuda-s e kaluara, Dolores shprehu skepticizëm dhe ia atribuoi çdo sjellje të dyshimtë mospërfilljes rinore. Ajo miratoi një qasje të matur, duke u përmbajtur nga gjykimi i bazuar vetëm në pretendime të pabazuara.

Xhon Fuda

Gjatë WWHL: Pas shfaqjes Dolores adresoi një incident në rrjetet sociale që përfshinte Rachel Fudai cili preu Tereza jashtë një fotoje promovuese për sezonin 14. Dolores karakterizuar e Rakelës veprimet si hakmarrëse dhe jo të vogla, duke përmendur raste të mëparshme të sjelljeve të ngjashme të drejtuara Rachel.

Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit Sezoni 14 vazhdon të magjeps shikuesit me përzierjen e tij të dramës dhe intrigave, duke transmetuar të dielave në orën 8/7c në Bravo.