Dokumentet e gjykatës së Rachel Leviss pretendojnë se Sandoval 'u shkatërrua' mbrojtjet

Klea

Dokumentet e gjykatës së Rachel Leviss pretendojnë se Sandoval ‘u shkatërrua’ mbrojtjet

Vanderpump Rregullat alum Rachel Leviss pretendimet Tom Sandoval “I lodhi mbrojtjen time” dhe përfitoi nga gjendja e saj e pambrojtur mendore. Pas ndarjes me ish-të fejuarin James Kennedy, ajo u ndje e “izoluar”, sipas një deklarate në rastin e saj pornografik hakmarrës.

Lidhja mes Tom dhe Rachel, e quajtur famshme #Scandoval, ndodhi mbi shtatë muaj duke filluar nga gushti 2022. Kur lajmet për lidhjen e tyre u publikuan në mars 2023, fansat e Bravo u mahnitën. E dashura prej nëntë vitesh e Tomit, Ariana Madix, mësoi se i dashuri i saj po e tradhtonte kur gjeti video të qarta të Rachel në telefonin e tij.

Në shkurt 2024, Rachel ngriti padi kundër Tomit dhe Arianës. Ajo akuzoi Tomin se kishte regjistruar video të FaceTime që e tregonin atë “në një gjendje të zhveshur dhe masturbuar” pa “dijen ose pëlqimin e saj”. Ajo gjithashtu pretendoi se Ariana “ka shpërndarë [the videos] dhe/ose ua tregoi të tjerëve.”

Ariana kundërpërgjigjet

Sipas RadarOnline, deklarata e Rashelit në gjykatë jep versionin e saj të ngjarjeve që çuan në padi.

Jo vetëm që Ariana kërkon që të hidhet kostumi, por ajo mohon të ketë ndarë ndonjëherë ndonjë video eksplicite me dikë. Ajo gjithashtu paraqiti një kërkesë për heqjen e emrit të saj nga padia sipas statutit anti-SLAPP të Kalifornisë, i cili mbron kalifornianët nga çdo proces gjyqësor që shkel të drejtën e tyre për lirinë e fjalës.

Ekipi ligjor i Rachel u përgjigj se padia e saj nuk ishte “një sulm ndaj [Ariana’s] e drejta për të folur lirshëm për çështjet me interes publik”, siç pohoi mikpritësi i Love Island USA. Përveç kësaj, ata argumentuan se veprimet e Arianës “nuk mund të mbrohen nga statuti anti-SLAPP sepse ishte i paligjshëm”.

Më 28 qershor, Rakela paraqiti një letër në gjykatë që e quajti Arianën “një kontribues kryesor në shqetësimin tim emocional”. Ajo gjithashtu detajoi përvojën e saj me shfaqjen që nga paraqitja e saj e parë si e dashura e James deri te cunami skadoval që e la atë “në një vend jashtëzakonisht të errët dhe të frikshëm mendërisht”. Pas Ribashkimit të Rregullave të Sezonit 10 të Pompës, prindërit e Rachel e pranuan atë në një institucion shëndetësor për të rikuperuar mirëqenien e saj mendore. Ajo qëndroi atje për tre muaj.

Rasheli i tregon të gjitha

“Pas prishjes së fejesës sime me [James], u izolova gjithnjë e më shumë”, shkruan ajo në deklaratën e saj. Pas ndarjes së tyre në fund të vitit 2021, Rachel “filloi t’i besohej Sandoval” dhe çifti “u bë gjithnjë e më i afërt”.

Ajo “filloi të mbështetej në [Sandoval] për mbështetje emocionale”, ka shkruar Rachel. “Ai, nga ana tjetër, filloi të më besonte për gjendjen e tmerrshme të marrëdhënies së tij me të [Ariana]duke e përshkruar atë si një partneritet biznesi.”

“Unë e shihja Sandovalin si një të besuar dhe mik, dhe marrëdhënien tonë si platonike,” shtoi ajo. “Megjithatë, u bë gjithnjë e më e qartë se Sandoval kishte qëllime të ndryshme.”

“Deri në verën e vitit 2022, Sandoval kishte rraskapitur mbrojtjen time,” shkroi Rachel. Ajo pretendoi se ata “filluan të flinin së bashku në gusht dhe vazhduan ta bënin këtë gjatë muajve të parë të 2023”.

Çifti “komunikonte rregullisht” përmes FaceTime, “ndonjëherë seksualisht”, tha ajo, duke theksuar se këto biseda ishin “konfidenciale”. Rachel i përshkroi thirrjet si “komunikime private që pasqyrojnë një çështje klandestine”. Ajo pretendoi se regjistrimet e bisedave të tyre private u kapën pa dijeninë e saj, ndërsa ajo ishte “në një banesë private”.

“Sandoval nuk kërkoi kurrë lejen time për t’i regjistruar ato, dhe unë nuk e dija se ai po e bënte këtë,” tha ajo. “Po të kishte pyetur, do të kisha thënë jo. Nëse do ta kisha ditur se ai e kishte bërë këtë gjithsesi, do të isha zemëruar dhe do t’i kërkoja t’i fshinte ato.”

Të gjitha episodet e Vanderpump Rules po transmetohen në Peacock.