Sister Wives

Klea

Djemtë e ‘Sister Wives’ Janelle Brown ende po i hedhin hije Robyn-it! Etiketoni si zuzari më i mirë i familjes së saj pas gjithë këtyre viteve!

Djemtë e ‘Sister Wives’ Janelle Brown ende po i hedhin hije Robyn-it! Etiketoni si zuzari më i mirë i familjes së saj pas gjithë këtyre viteve!

Janelle Brown djemtë nuk kanë lëvizur nga grindja e tyre me Gratë Motra yll, e Kody Brown e vetmja grua e mbetur, Robyn Brown.

Janelle Brown

Sipas US Sun, Gabe dhe Garrison Brown’s marrëdhënie të tensionuara me Robin mbetet e pazgjidhur në mes Janelle dhe Kodi’s split, i cili aktualisht po luhet në serinë TLC.

Kody Brown

Një burim i afërt i familjes dha një përditësim për gazetën, pasi emisioni vazhdon të transmetojë trazirat që u shpalosën mbi një vit më parë.

Tifozët e dinë këtë e Kodit protokollet e rrepta gjatë pandemisë Covid-19 shkaktuan një përplasje midis babait të 18 fëmijëve dhe disa prej fëmijëve të tij, veçanërisht, Gabe dhe Garnizoni.

Kody Brown

Insajderi tha – “e Kodit ende shumë i zemëruar. Ai është ende shumë i lënduar dhe i qëndron bindjeve të tij.”

Kodi mbrojti veprimet e tij në diskutime të shumta të paraqitura në emision, pasi ai pretendoi se po mbronte fëmijët e tij më të vegjël nga ata që nuk dëshironin t’u përmbaheshin rregullave të tij.

Kody Brown

Gabe, 21, dhe Garnizoni24 vjeç, u përplas me Kodi mbi protokollet e rrepta dhe e akuzoi atë se kishte “standarde të dyfishta”. Madje, vëllezërit e motrat deklaruan se kishin “mbaruar” me babin e tyre pas debatit të ashpër.

Kody Brown

“Djemtë nuk po largohen as nga pushteti”, tha burimi. “Ata po e lënë të jetë dhe thjesht po mbështesin nënën e tyre.”

Me sa duket, ndjenjat e vëllezërve nuk kanë ndryshuar kur bëhet fjalë për të e Kodit Gruaja “e preferuar”, në vazhdën e e Janelës u ndanë nga babai i tyre i larguar.

Gabe Brown

“Ata urrejnë Robin dhe, sinqerisht, nuk dua të bëj asgjë me të, “tha këshilltari. “Ata duan që ajo të largohet nga jeta e tyre përgjithmonë, sado e trishtuar të jetë.”

Insajderi shtoi – “Ata pikturuan Robin të jesh zuzari më i madh.”

Robyn Brown

Gjatë premierës së sezonit 18 të “Gratë e motrave”, Gabe dhe Garnizoni diskutuan se si planifikonin të festonin Krishtlindjet me nënën e tyre dhe e Kodit ish, Christine Brown. Janelle konfirmoi se ajo nuk do të paraqitej në Kodi dhe të Robinit festimet e festave për shkak të përçarjes mes Kodi dhe djemtë e saj.

Ajo tha – “e Kodit ende ndjehemi sikur djemtë duhet të bisedojnë me të apo çfarëdo tjetër, kështu që ne jemi të ndarë. Kodi ndjehet sikur i detyrohen atij një falje të madhe dhe një lloj bisede dhe gjëra të tjera për mungesë respekti.”

Janelle Brown

Garnizoni deklaroi – “E dini çfarë Robin? Kanë atë. Ne të gjithë jemi të rritur që nuk kemi më nevojë për figurën e babait.”

Kodi peshoi dramën e festave në një rrëfim, duke komentuar – “Nëse del diçka politike ose diçka në lidhje me COVID-in ose përvojën time me të, dhe ne përfundojmë duke kaluar në një bisedë të zemëruar. Kjo është një marrëzi që nuk do ta fut në shtëpinë time për pushime.”

Kody Brown

Robin dhe Kodi u martuan shpirtërisht në vitin 2010, përpara se ta bënin të ligjshëm bashkimin e tyre në 2014. e Kodit gruaja e tretë, Kristinanjoftoi se ajo ishte larguar Kodi në nëntor 2021. Janelle dhe Meri ndoqi shembullin vitin e ardhshëm.

Një i brendshëm i tha më parë për The US Sun këtë Janelle po mendon një pajtim, për shkak të vështirësive financiare.

“Duke ditur Janelle në një nivel personal, e shoh atë duke u kthyer në Kodi, “tha hajduti. “Ajo nuk do të ketë para, në të vërtetë, derisa ata të kuptojnë se si të merren me ndarjen e parave nga prona.”

Gratë Motra

Burimi shtoi: “Ajo thjesht nuk do të jetë në gjendje t’i bëjë gjërat vetë. Ajo nuk ka qenë kurrë në jetën e saj financiarisht [stable].”

“Unë jam i mbërthyer. Financiarisht nuk kam asgjë.” Janelle tha kamerave, pasi TLC transmetoi sherrin që çoi në ndarjen e çiftit.

Janelle Brown

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.