Djali i Simon Cowell, Eric, do të bëjë audicion për Britain's Got Talent

Klea

Djali i Simon Cowell, Eric, do të bëjë audicion për Britain’s Got Talent

Simon Kauell ka zbuluar se djali i tij nëntë vjeçar, Eric, do të jetë në audicion për sezonin e ardhshëm të Britania ka talent. Jo vetëm kaq, por krijuesi dhe gjyqtari i spektaklit mendon se audicioni do të jetë “torturë totale”.

Por çfarë saktësisht do të bëjë Eriku kur të dalë në skenë? Mbresat e babait të tij dikur të mërzitur, por tani të qetësuar? Rrotat e karrocave? Ndoshta një kërcim? Dielli i ka të gjitha detajet.

Eriku i bie baterive, por Simon thotë se do të bëjë diçka tjetër

“Ai ka vendosur që do të shkojë në audicion për Britain’s Got Talent. Kjo do të jetë torturë totale,” tha Simon me shaka, në prapaskenën e America’s Got Talent.

“Dua të them, nga të gjitha gjërat që kam bërë ndonjëherë, kjo ndoshta do të jetë më e vështira. Unë i thashë, sepse ai i bie baterive, ‘A do të biesh daulle?’ dhe ai tha se donte të këndonte.” Mirëpo. Kjo mund të krijojë një moment super të sikletshëm nëse djali nuk mund të mbajë një melodi…

“Unë shkova, ‘O Zot jo'”, përfundoi Simon. “Unë mendoj se ai dëshiron të jetë në një grup rock. Ai e do Green Day. Ai është vërtet serioz për këtë. Gjithmonë i kam premtuar: ‘Jo, ti rri në këtë anë të kamerës zemër, ndalo’. Nuk e di se çfarë është. Ndoshta sepse të gjithë këta fëmijë janë në audicion dhe tani ai dëshiron të jetë atje lart me miqtë e tij.”

Një gjë është e sigurt; do të krijojë një televizion fantastik.

Sigurisht, me këtë lajm do të vijnë edhe kritikuesit. Me siguri, djali i Simonit, Eric, nuk është në gjendje të hyjë në konkursin që krijoi babai i tij. Do të kishte një nivel të dukshëm paragjykimesh kur bëhej fjalë për të gjykuar. Garuesit e tjerë mund të mos i hedhin një sy.

Ndoshta Eriku do të performojë për argëtim, do të tregojë vokalin e tij dhe më pas do të dalë nga skena majtas. Do ta zbulojmë kur Britain’s Got Talent të kthehet në vitin 2024.