Klea

Djali i 'RHOBH' Alum Adrienne Maloof i shpëtoi një rrëmbimi si foshnjë

Adrienne Maloof

Djali i 'RHOBH' Alum Adrienne Maloof i shpëtoi një rrëmbimi si foshnjë

Ish Amvise të vërteta të Beverly Hills yll Adrienne Maloof ndau një rrëfim rrëqethës të një incidenti gati rrëmbimi që përfshinte një nga djemtë e saj.

Adrienne Maloof

Gjatë një paraqitje në Jeff Lewis i SiriusXM Live të martën, më 4 qershor, tai 62-vjeçar Bravo Ylli tregoi se si ndodhi incidenti gati dy dekada më parë, ndërsa ajo ishte në një udhëtim pazari me dadon e saj.

“Unë dhe dadoja ime ishim atje, dhe siguria ishte më larg, dhe kjo zonjë erdhi dhe djali im po qante dhe ajo në fakt e mori atë nga duart e dados sime dhe filloi të shkonte drejt ashensorit.” Adrienne zbuluar.

Adrienne Maloof

“Falë zotit që kisha siguri, por ai ishte nga pas duke parë. Gjithçka u rrëzua në sekonda.”

Edhe pse I keq nuk specifikoi se cili nga djemtë e saj ishte i përfshirë, duke pasur parasysh afatin kohor të ngjarjes, duket se kishte të bënte me të parëlindurin e saj.

Adrienne Maloof

Fatmirësisht, ekipi i saj i sigurisë ndërhyri me shpejtësi, duke e kapur gruan teksa tentoi të ikte drejt shkallëve lëvizëse.

Duke shprehur mirënjohje për reagimin e shpejtë të ekipit të saj të sigurisë, ajo reflektoi për rezultatin e mundshëm nëse ata nuk do të ishin të pranishëm.

Adrienne Maloof

“Unë në fakt mendova, 'Uau, faleminderit zotit', sepse po sikur të mos ishte atje … (Ajo mund të kishte ikur),” tha ajo.

Adrienne Maloof kohët e fundit përkujtoi një moment historik të rëndësishëm në jetën e djemve të saj binjakë duke shpërndarë një “Instagram” të përzemërt duke kapur momente nga diplomimi i tyre i shkollës së mesme, të vendosur në “Ditët e Lavdisë” të Bruce Springsteen.

Djemtë e Adrienne Maloof

Bobina shfaqi fotografi të i krishterë dhe Collin duke pranuar diplomat e tyre, duke u përzier mes bashkëmoshatarëve të tyre dhe duke hedhur me gëzim në ajër kapelat e diplomimit.

“Shumë krenarë për djemtë e mi të bukur në ditën e tyre të diplomimit,” Adrienne shkruar në mbishkrim. “I hidhur ndërsa kalojnë në kapitullin tjetër të jetës së tyre.”

Paul Nassif

ndërkohëPaul Nassif, te Adrienne ish-bashkëshorti, ndau ndjenjat e tij në Instagram, duke postuar një foto të tij të rrethuar nga “djemtë e tij të vegjël” të veshur me regale diplomimi.

“Nuk mund t'u besoj djemve të mi… binjakëve të mi… mbarojnë shkollën e mesme sot,” Pali ka shkruar, duke shprehur krenarinë dhe dashurinë e tij për i krishterë dhe Collin.

Paul Nassif

“Ti je gjithcka per mua. Unë do të jem këtu për ju në çdo hap”, shtoi ai, duke përfunduar me një mesazh të përzemërt për të ardhmen e tyre.

Pavarësisht se nuk kapën asnjë foto së bashku në këtë ngjarje, e Palit gruaja, Brittany Pattakos Nassif, arriti të shkrep foto shtesë të familjes, duke përfshirë Paulina Nassif, gjysmë motra e tyre më e vogël.

Paul Nassif

Ndërsa familja lundron në këtë kapitull të ri, i krishterë dhe Collin po qëndrojnë afër shtëpisë për përpjekjet e tyre në kolegj. i krishterë është vendosur të marrë pjesë në Universiteti i Kalifornisë Jugore në Los Anxhelos, ndërsa Collin do të drejtohet për në Universiteti Shtetëror i San Diegos, vetëm një distancë e shkurtër në jug në San Diego, Kaliforni, sipas biografisë së tyre në Instagram.

Adrienne dhe Palitë cilët ishin të martuar nga viti 2002 deri në 2013, përjetuan beteja martesore të përkeqësuara nga koha e tyre në televizionin e realitetit. Nasifi reflektuar më vonë mbi ndikimin negativ të qëndrimit të tyre në RHOBH, duke pranuar se kjo e përshpejtoi divorcin e tyre eventual. Pavarësisht ndarjes, ish-çifti mbajti një marrëdhënie miqësore bashkëprindërore për hir të fëmijëve të tyre.

Paul Nassif

Me binjakët e saj që kalojnë në moshë madhore, Adrienne përballet me një fole të zbrazët, me djalin e saj të madh, Gavin Nassifka përfunduar vitin e parë të fakultetit.