Djali i NeNe Leakes, Bryson poston garanci prej 6,100 dollarësh, lirohet nga burgu

Klea

Djali i NeNe Leakes, Bryson poston garanci prej 6,100 dollarësh, lirohet nga burgu

Ditët e lumtura janë sërish këtu për NeNe Leakes’ djalin Bryson Bryant. Alum i Real Housewives of Atlanta ka pasur probleme me fëmijën e saj më të madh që nga koha e saj në Bravo. Ndërsa NeNe u përpoq të krijonte një qasje të ashpër dashurie, Bryson mori rrugën e tij.

Në fund të fundit, kjo rrugë e çoi Bryson drejt në burg me disa akuza mjaft mbresëlënëse. Ai është përplasur me ligjin gjatë viteve, por ai është mbyllur që nga korriku për posedim të fentanilit. Tani Bryson është në lidhje dhe ai duhet të jetë një djalë shumë i mirë që të mund të mbetet një njeri i lirë.

Mirë, por kush i parashtroi paratë?

Sipas Radar, Bryson u lirua nga burgu i Gwinnett County në fillim të këtij muaji. Dokumentet tregojnë se Bryson postoi një garanci të madhe prej 6100 dollarësh pas arrestimit të tij më 3 korrik.

Tre muaj më parë, Bryson, i cili tani është 33 vjeç, u arrestua me një akuzë kundërvajtëse për bredhje dhe ecje. Ai gjithashtu kishte një akuzë të rëndë për posedim fentanyl. Pasi u paraqit si vëllai i vogël, Brentt Leakes, në kohën e arrestimit të tij, Bryson u akuzua më vonë për një akuzë shtesë për “dhënien e një emri të rremë, adresën ose datëlindjen e një oficeri të zbatimit të ligjit”.

Këtu është zbërthimi i akuzave. Bryson mori 1850 dollarë për bredhje. Dhe më pas ai fitoi 1850 dollarë të tjerë duke gënjyer policët për emrin e tij të qeverisë. Por fentanili me të vërtetë e bëri atë sepse është një substancë e kontrolluar nga Programi II. Posedimi përfundoi në 2400 dollarë.

Shtëpi për pushime

Bryson u njoftua për një datë në pritje të gjykatës dhe u këshillua se duhet të paraqitet ose të përballet me “pasoja të rënda”. Dokumentet e tij ligjore thanë: “Nëse nuk paraqiteni, lidhja juaj do të konfiskohet dhe do të lëshohet një urdhër për ri-arrestimin tuaj.”

Për më tepër, “Është përgjegjësia juaj të mbaheni të informuar për datat tuaja të gjyqit. Është përgjegjësia juaj të mbani gjykatën të informuar për çdo ndryshim në adresën tuaj.” Një përfaqësues nga zyra e lirimit të sherifit tha se Bryson duhej të qëndronte pas hekurave deri më 3 janar 2024, sepse ai shkeli dënimin e tij me kusht.

Mund të jetë ose jo një situatë kurioze, sepse ai u lirua tre muaj përpara afatit. Zëdhënësit nga burgu, departamenti i regjistrimeve dhe zyra e sherifit nuk mund të jepnin informacione të mëtejshme se pse ai u lirua.