Djali i NeNe Leakes, Bryson, paditur për 30 mijë dollarë në mbështetje të supozuar për fëmijë të papaguar

Klea

Djali i NeNe Leakes, Bryson, paditur për 30 mijë dollarë në mbështetje të supozuar për fëmijë të papaguar

I varfër NeNe Leakes nuk mund të bëj një pushim. Nëse nuk është një gjë, është një tjetër dhe pse Universi nuk mund të lejojë që NeNe të jetë i mrekullueshëm? Pasi ndërpreu marrëdhënien e saj me Bravo, NeNe gjithashtu duhej të merrej me një pronar të mëparshëm i cili e paditi atë për 25 mijë dollarë. Tani tatimtari do të donte të fliste me NeNe në lidhje me 17 mijë dollarët që ajo i detyrohet qeverisë.

Djali i saj Bryson Bryant ballafaqohet edhe me probleme ligjore. Bryson ishte në burg për rreth tre muaj vitin e kaluar për posedim fentanyl. Tani ish-i i tij dëshiron që ai të kthejë dhomën e tij të vjetër. Djali i NeNe është aktualisht në kërkim për 30 mijë dollarë në mbështetje të papaguar të fëmijëve. Radari ka detajet.

Më shumë telashe për Bryson…

Ky burrë ka shumë gjëra në pjatën e tij pasi u arrestua për drogë në 2023. Ish-Symone Davis i Bryson (emri i vërtetë Erin S. Davis) paraqiti dokumente ligjore kundër djalit të NeNe duke pretenduar se ai është larguar nga pagesat e mbështetjes së fëmijëve.

Symone po padit fëmijën më të madh të Alumit Real Housewives of Atlanta pasi ai dyshohet se neglizhoi të paguante shumën e ndihmës së fëmijëve të urdhëruar nga gjykata prej 708 dollarë në muaj. NeNe u bë zyrtarisht gjyshe përsëri kur djali i Symone u deklarua ligjërisht se ishte i Bryson rreth katër vjet më parë.

Erin aka Symone gjithashtu thotë se Bryson nuk ka paguar asnjë cent për fëmijën e tyre. Pagesat do të fillonin më 1 gusht 2020 dhe gjendja aktuale e borxhit është 29,736,00 dollarë. Padia thotë, “Në Urdhrin e mëparshëm, e Paditura është urdhëruar t’i paguajë kërkuesit 708,00 dollarë në muaj duke filluar nga 1 gushti 2020 si mbështetje për fëmijët, dhe që nga kjo kohë i detyrohet kërkuesit shumën e mëposhtme prej 29,736,00 dollarë.”

Ish-i i Bryson vuri në dukje se ai “është në gjendje të kryejë atë që Gjykata urdhëroi në lidhje me detyrimet e tij për mbështetjen e fëmijëve”. Për më tepër, ajo mendon se “refuzimi i tij për ta bërë këtë është i qëllimshëm”. Symone jo vetëm që do të donte paratë e saj, ajo gjithashtu do të donte që Bryson të mbyllej përsëri. Dokumentet kërkojnë, “I padituri duhet të mbahet në përbuzje dhe të burgoset për moszbatim të urdhrit të Gjykatës”.

Sipas Symone, Bryson nuk i përgjigjet komunikimeve në lidhje me fëmijën.