Djali i NeNe Leakes, Bryson, do të qëndrojë në burg gjatë Krishtlindjeve

Klea

Djali i NeNe Leakes, Bryson, do të qëndrojë në burg gjatë Krishtlindjeve

Epo, duket sikur dikujt do t’i duhet një Elf në raft në qelinë e tij të burgut. Ashtu është miq, NeNe Leakes’ djalin Bryson Bryant mund t’i duhet të dërgojë kartat e tij të pushimeve nga një adresë tjetër këtë sezon.

Fatkeqësisht, Real Housewives of Atlanta e gjeti djalin e saj në sulm pas një arrestimi për posedim të fentanilit. Dhe duket se Bryson nuk do të jetë në shtëpi për Ditën e Falënderimeve ose Ditëlindja e Jezusit. Në anën e mirë, kjo mund të jetë goditja në pantallonat që Bryson duhet t’i drejtojë. Radari ka detajet.

Jo Jingle Bells, vetëm Jingle Cells

Duket se NeNe ka mbaruar dhe ka mbaruar me lirimin me kusht të Bryson – por edhe nëse ajo donte, ai mund të ngecë pas hekurave. Burgu i Gwinnett County ka këshilluar që Bryson nuk ka të drejtë të lirohet deri më 3 janar 2024.

Kjo do të thotë se fëmija më i madh i NeNe ka kohë të mjaftueshme për të mësuar nga gabimet e tij. Shpresojmë që ai të jetë rehat sepse do t’i duhet të fillojë të numërojë mbrapsht nga 152 ditë në këtë pikë.

Në fillim të korrikut, Bryson u arrestua për posedim të fentanilit dhe një akuzë shtesë për shpërdorim detyre. Nuk ndihmoi që Bryson më pas gënjeu policinë dhe dha identitetin e vëllait të tij të vogël kur u mor në pyetje. U zbulua kur emri i Bryson u fut në “sistem”, ai ishte “kërkuar për shkelje të provës” në një çështje krejtësisht të veçantë. Më pas ai ngriti një tarifë shtesë për “dhënien e një emri, adrese ose datëlindje të rreme një oficeri të zbatimit të ligjit”.

NeNe foli shkurt për situatën e Bryson. Ajo është “e mpirë” sepse ai “po lufton” me abuzimin e substancave për një kohë të gjatë. Ajo më parë tha: “Ai ka nevojë për shumë këshilla. Si shumë familje atje, kam anëtarë të familjes që po luftojnë me drogën dhe varësitë e caktuara. Ai ka një varësi. Ai ka vite që po lufton me të. Ai ka qenë në rehabilitim për disa herë dhe ai ende është rikthyer dhe ka rikthyer.”

Për hir të fëmijëve të tij, ndoshta Bryson mund të marrë ndihmën që i nevojitet dhe ta përdorë kohën e tij me mençuri.