Bryson Bryant

Klea

Djali i NeNe Leakes, Bryson Bryant, zhduket pas lirimit nga burgu

Djali i NeNe Leakes, Bryson Bryant, zhduket pas lirimit nga burgu

NeNe Leakes’ djali, Bryson Bryant ka qenë fantazmë që kur u lirua nga burgu vetëm disa ditë pas ditëlindjes së gjashtë të fëmijës.

33-vjeçari u arrestua më 3 korrik për posedim fentanyl dhe u lirua nga burgu i Gwinnett County më 5 tetor, pasi kishte postuar një garanci prej 6,100 dollarësh.

Bryson Bryant

Djali i trazuar i Amvisat e vërteta të Atlantës Alum ende nuk e ka parë apo folur me djalin e tij, Blaze, raporton Radar Online.

“Ai nuk e ka parë Blaze dhe as nuk ka kërkuar ta shohë atë,” i tha gazetës një burim i njohur.

Një gjykatës vendosi që Blaze ishte e Bryson-it fëmijë biologjik në korrik 2020 dhe e urdhëroi të paguante mbështetjen e fëmijëve. Bryson thuhet se ishte 20 mijë dollarë prapa në pagesat e tij kur u arrestua në korrik. Blaze mbushi gjashtë vjet më 2 tetor, tre ditë më parë Bryson obligacion i postuar.

Nipi i Nene Leakes

Lidhja u nda në tre pjesë – 1,850 dollarë për akuzën e humbur, 1,850 dollarë për falsifikimin e emrit të tij në polici dhe 2,400 dollarë për posedimin e një lënde të planifikuar II të kontrolluar.

Bryson Bryant

Kështu pohuan edhe burimet Bryson nuk ka qëndruar më me nënën e tij të famshme që nga lirimi.

Bryson u arrestua për një kundërvajtje për bredhje/shëtitje dhe për posedim për krim i fentanilit. Ai pretendoi në kohën e arrestimit se ai ishte vëllai i tij më i vogël, Brentt Leakes, i cili i dorëzoi atij një akuzë shtesë për “dhënien e një emri të rremë, adresën ose datëlindjen e një oficeri të zbatimit të ligjit”.

NeNe Leakes

e Bryson-it Data fillestare e lëshimit ishte 3 janari 2024, sipas një përfaqësuesi të zyrës së sherifit, pjesërisht sepse ai kishte shkelur dënimin e tij me kusht nga një rast i veçantë kur u arrestua në korrik. Përfaqësuesit e zyrës së Sherifit nuk pranuan të përgjigjen kur u pyetën pse Bryson u lirua tre muaj më herët.

Bryson Bryant

Bryson u paralajmërua se ai do të përballej me pasoja nëse ai do të largohej në datën e caktuar të gjyqit.

“Nëse nuk paraqiteni, lidhja juaj do të konfiskohet dhe do të lëshohet një urdhër për ri-arrestimin tuaj”, thuhej në dokumentet e lirimit. “Është përgjegjësia juaj të mbaheni të informuar për datat e gjykimit tuaj. Është përgjegjësia juaj të mbani gjykatën të informuar për çdo ndryshim në adresën tuaj.”

Bryson Bryant

NeNe foli për gjendjen e vështirë të djalit të saj më pas Bryson është marrë në mbajtje.

“Ai ka nevojë për rehabilitim,” tha ajo. “Ai ka nevojë për shumë këshilla. Si shumë familje atje, kam anëtarë të familjes që po luftojnë me drogën dhe varësitë e caktuara. Ai ka një varësi. Ai ka vite që po lufton me të. Ai ka qenë në rehabilitim për disa herë dhe ai ende është rikthyer dhe ka rikthyer.”