Djali i NeNe Leakes, Bryson Bryant, dënohet në çështjen Fentanyl

Klea

Djali i NeNe Leakes, Bryson Bryant, dënohet në çështjen Fentanyl

NeNe Leakes‘fëmija më i madh Bryson Bryant sapo mori dënimin e tij për rastin e tij Fentanyl, dhe për fatin e tij, nuk ka kaluar asnjë kohë shtesë në burg. Shumë herë në Real Housewives of Atlanta, ne pamë ndërsa NeNe përpiqej të ridrejtonte djalin e saj. Jeta e tij po rrotullohej më shpejt se sa rrotullohej Kenya Moore, dhe padyshim, kjo ishte shqetësuese. Megjithatë, arrestimi i tij më 3 korrik 2023, në Gjeorgji dëshmoi se ndonjëherë, një nënë mund të bëjë vetëm kaq shumë.

Gjatë arrestimit të Bryson, policia pretendoi se ata e takuan atë në pronën e dikujt tjetër në Lawrenceville rreth orës 1 të mëngjesit, më pas Bryson i tha policisë se ai i njihte njerëzit që jetonin atje, “gjë që ishte e rreme”. Ndërsa po merrej në pyetje, Bryson u dha atyre emrin e vëllait të tij, Brentt Leakes, i cili i shtoi një akuzë shtesë çështjes së tij. Përveç kësaj, Bryson mori gjithashtu një shkelje të provës nga një çështje e veçantë, pasi ai hyri në paraburgim.

Megjithatë, dënimi i Bryson-it tani e lë atë në këmbë në pjesën e jashtme të oborreve të burgut.

Shpresojmë që ky arrestim të jetë i fundit i Bryson

Ndërsa policia po hetonte Bryson, ata raportuan se i gjetën fentanil. Për këtë, Bryson fillimisht u deklarua i pafajshëm. Madje ende, mbërriti një tarifë e lëndës së kontrolluar të Programit II. Megjithatë, në dokumentet e gjykatës që In Touch prokuroi, ne kemi mësuar që Bryson sapo ka arritur një marrëveshje për pranimin e fajësisë për këtë çështje.

Në këtë marrëveshje, prokuroria hodhi poshtë akuzën e tyre për posedim. Nga ana tjetër, Bryson duhej të deklarohej fajtor për një kundërvajtje. Kjo akuzë është “Dhënia e informacionit të rremë një punonjësi të zbatimit të ligjit”. Gjykata e dënoi Bryson me 12 muaj liri me kusht, së bashku me një gjobë prej 500 dollarësh.

Bryson gjithashtu duhet të kryejë 40 orë shërbim në komunitet brenda gjashtë muajve të parë të provës. Për më tepër, atij do t’i duhet t’i nënshtrohet testeve të rastësishme të drogës, të planifikuara sipas dëshirës së oficerit të tij të provës. Kjo është një fjali mjaft e lehtë. Nëse më pyet mua, marrëveshja e Bryson-it për pranimin e fajësisë ishte një veprim i shkëlqyer.

Trajtimi i abuzimit me substancat dhe një mënyrë jetese e thatë që ecën përpara janë çelësat kryesorë të Bryson për të qëndruar jashtë burgut. Shpresojmë që Bryson do ta marrë këtë kalë dhuratë dhe do të galopojë me lumturi larg, duke hipur në një epokë të re jetese pa tarifa.