Djali i Mary Cosby, Robert Jr, fotografuar me drogë në mediat sociale

Klea

Djali i Mary Cosby, Robert Jr, fotografuar me drogë në mediat sociale

Kështu që ju e dini se si kur Mary Cosby flet me djalin e saj, ai disi duket … i kontrolluar? Shumë tifozë Real Housewives të Salt Lake City supozuan Robert Cosby Jr. ishte ose i trembur nga kamera ose jashtëzakonisht i lodhur, por siç rezulton, qëndrimi i tij letargjik mund të jetë për shkak të diçkaje tjetër.

Ne nuk shohim shumë Robert Jr., dhe me sa duket, as Mary nuk e bën. Sado që përpiqet të qëndrojë nën radar në RHOSLC, nuk e ka problem të tregohet në rrjetet sociale. Ajo që Robert Jr. po tregon në dukje duhet ta kthejë Mary në realitet shumë shpejt.

Lugina e Kukullave … gjoja

Gjithçka rreth çajit përmes Instagramit

Nuk është e lehtë të rritesh i rrethuar nga feja. Sidomos kur nëna juaj është kreu i kishës dhe ju jetoni në Utah. Njësia e familjes së Marisë nuk është saktësisht normale, por çfarë është normale për Real Housewives në këtë pikë? Ndërsa Mary nuk e përqendron shumë kohën televizive te Roberti, ajo mund të dëshirojë të fillojë të marrë parasysh atë që po ndodh nën çatinë e saj. Për hir të Jezusit nëse asgjë tjetër.

Robert Jr. mund ose nuk mund të jetë shumë i dashur për të postuar foto të artikujve farmaceutikë që ndoshta nuk përdoren për ndonjë gjendje mjekësore para-ekzistuese. Dhe ai dyshohet se e bën këtë me miratimin e gruas së tij të dashur. “Gruaja” është i njëjti person që Robert Jr. u martua pa i thënë mamasë. Kjo vjen pas Mami u akuzua se kishte kontribuar në delikuencën e një të mituri në vitin 2021. Në atë kohë “gruaja” e Robertit do të ishte rreth 16 vjeç. Këshillë për kapele për All About The Tea për këtë gllënjkë të madhe!

Gjithçka rreth çajit përmes Instagramit

Gjithsesi, mendoj se postimi i barnave për ndikim është një gjë dhe Roberti ndoshta po merr pjesë në këtë aksion. Si ai dhe gruaja Alexiana Cosby kanë një prirje për fotografinë dhe ilaçin kundër kollës. Gjoja. Ju gjithashtu mund të shihni pilula të bardha që ndoshta nuk janë Excedrin Extra Strength sepse kanë një dhimbje koke me forcë shtesë.

Gjithçka rreth çajit përmes Instagramit

Nuk mund të lëmë jashtë fotot e asaj që unë po supozoj se nuk është rigon ngjitës. Ja çfarë, e gjithë kjo pretendohet pavarësisht se Roberti dhe Aleksiana shfaqen në foto. E di, e di, por mediat e rreme janë një gjë. Shefi im i dashur gjithashtu mendon se Maria mund të dalë dhe të thotë se ky është djaloshi i poshtër i Robert Jr., Evíl Robért Jr. nga Franca.

Gjithçka rreth çajit përmes Instagramit

Sido që të jetë, nuk duket mirë për Marinë, djalin e saj apo gruan e tij. Jezusi mund të ketë një fundjavë të ngarkuar. Qëndroni të sintonizuar.

Real Housewives of Solt Lake City vazhdon çdo të martë në 8/7c në Bravo.