Djali i Lisa Barlow, Jack, shtrohet në spital gjatë Misionit Mormon në Kolumbi

Klea

Djali i Lisa Barlow, Jack, shtrohet në spital gjatë Misionit Mormon në Kolumbi

Tingëllon si Lisa Barlow po kalon disa momente të frikshme mes udhëtimit të parë të madh të djalit të saj larg shtëpisë. Ylli i Real Housewives of Solt Lake City mund të mos jetë një mormon tradicional, por djali i saj sigurisht që po punon për këtë. Tani për tani Jack Barlow është në një udhëtim misioni shumë larg nga Juta.

Vendi i zgjedhur i Jack për të vizituar ishte Kolumbia. Ndërsa Lisa kishte një festë të këndshme për zbulimin e vendndodhjes për Jack në shfaqje, ajo vuri në dukje disa gjëra shqetësuese që kishte dëgjuar për vendin e Amerikës së Jugut. Tani duket se Jack i gjorë është shtruar në spital, për tre ditë. Lisa zbuloi këtë kthesë të re të ngjarjeve dhe e diskutoi atë mediat sociale.

Lisa duhet të jetë e sëmurë e shqetësuar

Arsyeja pse Jack është në një spital kolumbian mbetet një mister, por shefi im dhe unë po shkojmë me helmim nga ushqimi. Për shkak se ky djalë nuk kishte ngrënë kurrë ushqime të përgatitura jashtë një furre me mikrovalë, ndoshta stomaku i tij nuk ishte gati për ushqim “të vërtetë”. Fatkeqësisht, edhe nëse qëndrimi mjekësor i Jack nuk është ndonjë gjë e madhe, kjo nuk e bën më të lehtë për mamin.

Lisa shkroi në Twitter: “Më mungon Jack çdo ditë – ai ka qenë në spital për 3 ditë dhe po më vret që nuk jam atje.” Sinqerisht, duhet të jetë e tmerrshme. Por këmbët e mia do të duhej të tërhiqeshin manualisht nga trupi im për të mos qenë në anijen tjetër jashtë qytetit dhe për t’u drejtuar kudo ku është fëmija im.

Ajo shtoi: “Emocionet e mia janë të mira, nuk po i fsheh më për t’i bërë të tjerët të ndihen më mirë.” Ndërsa mjekët po i japin Jackit një herë, ajo “do të dijë më shumë nesër”. Fansat e lavdëruan Lizën në komente për të qenë një nënë kaq e kujdesshme dhe ajo theksoi: “Faleminderit!!! Unë jam shumë i afërt me fëmijët e mi.” Nëse sigurisht nuk ka të bëjë me ngjarje të rëndësishme të jetës dhe atëherë ajo nuk është aq afër tyre.

Fatmirësisht duket se Jack nuk është shumë keq dhe është në duar të mira. Sa i përket Lizës, ajo do të vazhdojë t’i mungojë dhe duke shpresuar që ai të kujtohet ta njoftojë kur të lirohet. Shërohu shpejt, Jack!

Real Housewives of Salt Lake City vazhdon me finalen e sezonit 4 më 2 janar në ora 8/7c në Bravo.