Lisa and Jack Barlow

Klea

Djali i Lisa Barlow, Jack Barlow, kthehet në shtëpi në Shtetet e Bashkuara

Djali i Lisa Barlow, Jack Barlow, kthehet në shtëpi në Shtetet e Bashkuara

Jack Barlow mori vendimin e guximshëm për të nisur një mision dy-vjeçar mormon, duke e habitur nënën e tij, Lisa Barlow. Ky moment i rëndësishëm u kap në sezonin 4 të Amvise të vërteta të Solt Lake City, pasi Lisa fillimisht shpresonte se djali i saj i madh do të shkonte në kolegj.

Përfundimisht, Lisa u pajtua me Jack's zgjedhje dhe e mbështeti me gjithë zemër. Ajo madje priti një RHOSLC-festë me temë ku Jack mësoi se do të shërbente në misionin e tij në Kolumbi.

Lisa dhe Jack Barlow

Tani, dhjetë muaj në misionin e tij, Xheku është kthyer në shtëpi për një vizitë. Më 16 maj, Lisa festoi rikthimin e djalit të saj me një postim të përzemërt dhe një set fotografik familjar.

“Një udhëtim i nevojshëm dhe një kohë e mrekullueshme,” Lisa ka nëntitulluar fotot, ku përfshihej edhe ajo, Xheku, John Barlowdhe djalin e tyre të vogël, Henri.

Lisa Barlow

“Më pëlqen të shoh timin Xheku kështu që ne mund të sigurohemi që 14 muajt e ardhshëm në Kolumbi ai të jetë plotësisht mirë. Më pëlqen të shoh pjekurinë e tij, ta dëgjoj të flasë spanjisht dhe dashurinë e tij për shërbimin dhe popullin e Kolumbisë”, u shpreh themeluesi i Vida Tequila. Ajo vuri në pah edhe lidhjen e fortë mes djemve të saj, duke vënë në dukje se qeni i tyre Kendle ishte gjithashtu i emocionuar për të parë Xheku.

Xheku dhe Henri janë më të mirët—më pëlqen t'i shoh sërish bashkë edhe pse është jetëshkurtër dhe ne e duam fëmijën tonë Kendle,” RHOSLC u shtua ylli.

Lisa dhe Jack Barlow

Lisa lëshoi ​​gjithashtu një paralajmërim për trollët e mundshëm në internet, duke theksuar sfidat e të qenit në qendër të vëmendjes dhe Jack's vendim i dukshëm për t'u bashkuar me misionin mormon.

“Nëse dikush vjen për fëmijët e mi, ju premtoj se do të pendoheni,” pohoi ajo.

Lisa Barlow

Xheku duket i shëndetshëm pas një qëndrimi në spital Kolumbia pesë muaj më parë gjatë misionit të tij. Në atë kohë, Lisa përditësoi fansat në Twitter për gjendjen e tij. Fatmirësisht, shtrimi i tij në spital ishte i shkurtër.

“Me mungon Xheku çdo ditë – ai ka qenë në spital për 3 ditë dhe po më vret të mos jem atje, “tha ajo. “Ai do të jetë (në rregull) … Ata po e kuptojnë atë.”