Kim Zolciack

Klea

Djali i Kim Zolciak dhe Kroy Biermann i tha policisë se babai i tij ‘goditi nënën e tij’ gjatë përleshjes së ashpër

Djali i Kim Zolciak dhe Kroy Biermann i tha policisë se babai i tij ‘goditi nënën e tij’ gjatë përleshjes së ashpër

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann’s djali raportoi se “babai i tij po godiste nënën e tij”, gjatë një sherri të nxehtë që çoi policinë në rezidencën e tyre në Gjeorgji.

Kroy Biermann

Ky zbulim vjen nga raportet e incidentit të marra nga Entertainment Tonight si nga Departamenti i Policisë Milton ashtu edhe nga Departamenti i Policisë Alpharetta, duke hedhur më shumë dritë mbi incidentin shqetësues që ndodhi më 20 nëntor.

Siç është raportuar, me të mbërritur në vendngjarje, oficeri përgjegjës është pyetur për shkakun e mosmarrëveshjes verbale që kishte ndodhur. Kroy Biermann, ish-lojtari i NFL, u përgjigj në mënyrë shpërfillëse, duke thënë se nuk kishte rëndësi “sepse asgjë nuk do të ndodhë ashtu si herën e kaluar”. Sjellja e tij u kthye shpejt në konfrontim ndaj oficerit.

Kroy Biermann

Sipas raportimeve të incidentit, njëri nga katër fëmijët e mitur të çiftit deklaroi se “dukej sikur Kroy mund të kishte goditur [Kim].” Fëmija shtjelloi duke e shpjeguar këtë Kroy kishte “futur dorën në fytyrën e saj … me gishtat e zgjatur”, duke treguar se ishte një mënyrë për t’i sinjalizuar asaj që të mos fliste ose të largohej prej tij. Fëmija nuk e perceptoi të Kroit gjesti si i dëmshëm fizikisht, por më tepër si një formë e komunikimit jo të dhunshëm.

Kroy Biermann

Shtypni play më poshtë për të parë sherrin e frikshëm.

Pamjet e kamerës së trupit, të kapura gjithashtu Kroy duke akuzuar Kim përfshirja me burra të tjerë gjatë së njëjtës sherr verbal.

Kur u pyet nga zyrtari raportues për natyrën e argumentit të tyre, Kroy bërtiti: “Jeta jonë. Jeta jone! Dhe është f-mbreti i shkatërruar!” Më vonë ai ia atribuoi luftën e Kim-it paaftësia e perceptuar për të adresuar ose zgjidhur problemet e tyre, duke shprehur zhgënjimin me atë që ai besonte se ishte një fasadë nga ana e saj.

Kroy Biermann

Kroy më tej shprehu skepticizmin e tij, duke e përshkruar situatën si “asgjë veçse një akt” dhe duke e etiketuar atë si “një tufë dema-t”.

Marrëdhënia e trazuar mes Kroy Biermann dhe Kim Zolciak, të cilët aktualisht po i nënshtrohen përpjekjes së tyre të dytë për divorc, kishte tërhequr vëmendjen muajin e kaluar kur një grindje veçanërisht e zhurmshme jashtë shtëpisë së tyre bëri që një nga fëmijët e tyre të telefononte 911. Si përgjigje, një gjykatës nxori një urdhër që kërkonte që çifti i larguar të banonte në zona të ndryshme e shtëpisë së tyre, e cila aktualisht është e listuar për shitje me 6 milionë dollarë për shkak të vështirësive të tyre financiare të vazhdueshme. Gjykata urdhëroi gjithashtu që çifti të angazhohej në ndërmjetësim përpara datës 31 janar 2024, në një përpjekje për të zgjidhur mosmarrëveshjet e tyre në mënyrë miqësore.

Kim Zolciak

Pavarësisht argumenteve të publikuara dhe betejave ligjore, Kroy dhe Kim janë parë në takimet e darkës dhe drekës, duke i lënë fansat dhe vëzhguesit kuriozë për të ardhmen e marrëdhënies së tyre.