Djali i Kim Zolciak dhe Kroy Biermann akuzuan babanë për 'goditjen e nënës së tij'

Klea

Djali i Kim Zolciak dhe Kroy Biermann akuzuan babanë për ‘goditjen e nënës së tij’

Dje kemi ndarë pamjet e kamerës së trupit të policisë të betejës së fundit mes tyre Kim Zolciak dhe Kroy Biermann. Për rishikim, alumet Mos u vononi janë të prishura, të tmerrshme dhe vazhdimisht traumatizojnë fëmijët e tyre.

Edhe një herë më duhet të pyes veten se si CPS nuk është përfshirë. Kim dhe Kroy kanë thirrur forcat e rendit disa herë për të gjykuar çështjet e tyre të neveritshme – por këtë herë ishte ndryshe. Telefonata 911 erdhi nga brenda shtëpisë, por një nga fëmijët e mitur po e telefononte.

Tani një detaj i ri shqetësues është publikuar dhe sinqerisht, diçka duhet bërë për të ndihmuar ata fëmijë. Ata janë fjalë për fjalë të bllokuar mes dy prindërve egoistë, në dukje duke u futur në kufijtë e çmendurisë dhe narcizmit. Entertainment Tonight ka marrë raportin e policisë dhe ka detajet.

Një tjetër “shqetësim verbal në familje”, apo ishte?

Kim dhe Kroy duhet të rriten, të gjejnë punë dhe të ndalojnë së vënë vezët e tyre në situata të tilla djallëzore. Raporti i incidentit nga Departamenti i Policisë Milton dhe raporti i ngjarjes nga Departamenti i Policisë Alpharetta kishin disa specifika tronditëse.

Një nga fëmijët thirri 911 në lidhje me një “shqetësim verbal në familje” në McMansion of Sorrows. Sipas njoftimit, efektivët kanë mbërritur në vendngjarje pas orës 19:00. Thirrja nga një “i mitur” “këshilloi se babai i tij po godiste nënën e tij”. Epo, kjo është thjesht e shkëlqyeshme.

Oficeri e pyeti Kroy se çfarë po ndodhte dhe Kroy tha se nuk kishte rëndësi “sepse asgjë nuk do të ndodhë ashtu si herën e kaluar”. Budalla, mund të largohesh por jo. Oficeri që u përgjigj gjithashtu tha se Kroy ishte “verbalisht luftarak”. Në atë moment, Kroy i bërtiti policit dhe i tha se nuk kishte pëlqimin për të hyrë në McMansion.

Raporti vazhdoi, “Unë përpiqem t’i shpjegoj Kroy-t se kemi një arsye të ligjshme për të qenë brenda shtëpisë pasi ne po kryenim një hetim për shkak të një krimi të pretenduar. Kroy vazhdon të jetë verbalisht luftarak ndërsa kaloj pranë tij dhe hyj në kuzhinën e shtëpisë për të folur me disa të mitur.” Ju do ta mbani mend këtë herën tjetër që Kim dhe Kroy i çojnë fëmijët te Chili sepse nuk ka asgjë për të parë këtu…

Gjërat që kanë kaluar këta fëmijë…

Me sa duket, një nga fëmijët i tha oficerit “prindërit e tij po grindeshin dhe bërtisnin me njëri-tjetrin” dhe “dukej sikur Kroy mund të kishte goditur [Kim.]“Fëmija i gjorë shtoi Kroy-in “vuri dorën në fytyrën e saj … me gishtat e zgjatur”. Më pas, ky fëmijë iu desh t’u thoshte policëve: “Ishte më shumë në mënyrë që t’i thoshte asaj të ndalonte së foluri ose të largohej prej tij”.

Detaje të mëtejshme në dokument thonë se Kimbo dhe Kroy kishin debatuar gjatë gjithë ditës për “gjëra të rastësishme”. Ajo ishte gjithashtu e inatosur sepse Kroy dyshohet se “i mori bizhuteritë dhe mund t’i ketë shitur”. Kim konfirmoi se kjo nuk ishte një situatë fizike dhe nuk kishte pasur dhunë. Vetëm një ditë tjetër në jetën e një zjarri kazan.

Për ndihmë anonime dhe konfidenciale, 24/7, ju lutemi telefononi Linjën Kombëtare të Dhunës në Familje në numrin 1-800-799-7233 (SAFE) ose 1-800-787-3224 (TTY).

Nëse jeni në rrezik të menjëhershëm, telefononi 911.