Christian Combs

Klea

Djali i Diddy's Christian Combs paditet për sulm seksual të gruas gjatë festës së jahtit të Diddy në 2022!

Djali i Diddy's Christian Combs paditet për sulm seksual të gruas gjatë festës së jahtit të Diddy në 2022!

Këtë javë, Krehërat “Mbreti” i krishterëi biri i Sean “Diddy” Combs është duke u përballur me një padi për sulm të dyshuar seksual.

Grace O'Marcaighakuzuesja, tregoi një kalvar traumatik gjatë një feste në jaht ku ajo pretendon Kristian Kombs e detyroi veten mbi të.

Kristian Kombs

Si për O'Marcaigh's në dosjen ligjore, incidenti ndodhi në bordin e një jahti të marrë me qira nga Diddy vetëm disa ditë para natës së Vitit të Ri 2022.

Takimi, fillimisht i reklamuar si një çështje miqësore me familjen, u kthye në një përvojë shqetësuese për O'Marcaigi cili thuhet se ishte duke punuar si stjuard në bord në kohën e incidentit të supozuar.

Kristian Kombs

Në festë, O'Marcaig pohoi se Kristian Kombs26 vjeç, e përqendroi veçanërisht vëmendjen tek ajo, duke i shkaktuar asaj siklet.

Ajo ka detajuar edhe një incident ku i krishterë supozohet se i ka bërë presion që të konsumonte pije alkoolike me thumba, tentoi ta puthte dhe ta prekte pavarësisht kundërshtimeve të saj, dhe më vonë e futi në qoshe, duke u përpjekur ta detyronte të kryente seks oral ndaj tij.

Kristian Kombs

O'Marcaig pohoi se ajo posedonte regjistrime audio që vërtetonin rrëfimin e saj të ngjarjeve, duke përfshirë refuzimin e saj e Kristianit avancimet.

Akoma më befasuese ishte zbulimi që implikonte edhe padia Diddy vetë.

Kristian Kombs

O'Marcaig i akuzuar Diddy i përgjegjësisë për qiramarrjen e jahtit ku ka ndodhur sulmi seksual i dyshuar. Për më tepër, ajo pretendoi se kishte vëzhguar Diddy në prani të grave që ajo i përshkroi si “punonjëse seksi”, gjatë festës.

Për më tepër, i krishterë akuzuesja pretendoi se ajo ishte dëshmitare Diddy ekspozohet ndaj Yung Miamianëtare e dyshes muzikore City Girls, gjatë një loje në bordin e jahtit.

Kristian Kombs

O'Marcaig pohoi se shumë incidente dhe dukuri që ajo përshkroi u regjistruan nga një ekip kamerash Hulu i pranishëm në jaht në atë kohë.

e Kristianit akuzuesi thuhet se përfaqësohet nga Tyrone Blackburn, i njëjti avokat që trajton padinë në vazhdim të Rodney Jones kundër Diddy.

Kristian Kombs

Përveç bisedës së supozuar të tensionuar mes i krishterë dhe O'Marcaigmuzika në sfond e hitit pop të Cassie të vitit 2006 “Me & U”, duke shfaqur Sean “Diddy” Combsmund të dëgjohet duke luajtur.

Cassieemri i vërtetë i së cilës është Casandra Ventura, është Diddy's ish e dashura, e cila ka pretenduar se ishte përdhunuar dhe iu nënshtrua vite të tëra abuzimesh të vazhdueshme fizike dhe të tjera nga manjati i muzikës. Në nëntor 2023, Ventura dhe Diddy arriti një marrëveshje një ditë pasi këngëtarja paraqiti ankesën e saj, e cila ishte padia e parë në një seri akuzash për abuzim seksual kundër Diddy. Megjithatë, një avokat i reperit mohoi akuzat e Venturës dhe deklaroi se marrëveshja nuk ishte “në asnjë mënyrë pranim i keqbërjes”.

Kristian Kombs

Në jaht, i krishterë gjoja “në qoshe” O'Marcaig në një dhomë dhe “u bë fizik dhe jashtëzakonisht agresiv”, siç thuhet në padi.

Sipas dosjes, i krishterë e kapur me forcë O'Marcaig nga krahu dhe u përpoq ta detyronte atë, duke u ndalur vetëm kur një tjetër punonjës i jahtit hyri në dhomë.

Kristian Kombs

Fotografitë e përfshira në dosjen gjyqësore dyshohet se shfaqin mavijosje në parakrahun e paditësit.

Pas sulmit të supozuar, O'Marcaigh's raportohet se mirëqenia mendore dhe fizike është përkeqësuar. Padia pohon se ajo filloi të përjetonte ankth, sulme paniku dhe çështje të tjera.

Padia kërkon dëmshpërblim të pacaktuar.