Divorci i Porsha Williams nuk është filmuar ende për RHOA

Klea

Divorci i Porsha Williams nuk është filmuar ende për RHOA

Lajmet e Porsha WilliamsDivorci nga Simon Guobadia tronditi Bravoverse, por kamerat nuk kanë filluar ende për të kapur pasojat.

Sipas një burimi që foli me RadarOnline, ndarja e Porshës nga Simon nuk do të shfaqet në kamera pasi ata kanë disa muaj para fillimit të xhirimeve. Megjithatë, ndarja e tyre do të jetë një pjesë e rëndësishme e historisë.

“Porsha është një yll më vete pa Simon. Ai nuk ishte i rëndësishëm për Bravo-n”, tha burimi përpara se të shtonte se mbështetësit e spektaklit e adhurojnë Porshën.

Çfarë është më pas për Porsha në RHOA 16?

E gjithë muhabeti rreth divorcit të Porshës erdhi si një surprizë totale pasi multihiphenate njoftoi kthimin e saj si Porsha Williams Guobadia vetëm disa ditë më parë. “Kush e tha këtë? Porsha Williams kthehet në The Real Housewives of Atlanta? Kjo është e rreme, por Porsha Guobadia është në ndërtesë. Shihemi”, tha ajo në një video argëtuese të postuar në internet.

Producenti dhe prezantuesi ekzekutiv Andy Cohen reagoi ndaj lajmit për ndarjen e Porshës, duke thënë se pavarësisht statusit të saj martesor, ata do ta kishin rikthyer yllin për të bërë kthimin e saj madhështor.

“Ne do ta merrnim Porshën të martuar, beqare, duke marrë pjesët e jetës së saj, lart, poshtë, si të dojë, e dini, sido që të jetë ajo”, shpjegoi prezantuesi i Watch What Happens Live. “Por ne nuk e dinim, dhe kjo është me të vërtetë një kthesë e madhe në të djathtë nga historia që mendoj se të gjithë ne menduam se do ta tregonim.”

Kush është brenda dhe kush është jashtë?

Kthimi i Porshës nuk është e vetmja gjë që i ka bërë njerëzit të flasin. Amvisa e vjetër Kandi Burruss njoftoi largimin e saj nga ekskluziviteti pas 14 vitesh radhazi më herët në vitin e ri.

“Vendosa që nuk do të kthehem këtë vit. Kanë kaluar 14 sezone, dhe ata na lejuan të ulemi për pak kohë, por gjatë asaj kohe, unë kisha filluar të punoja për shumë gjëra të tjera dhe mora disa projekte të bukura të mëdha së shpejti, kështu që jam shumë i emocionuar për ato gjëra”, zbuloi ajo.

Ndërkohë, mjeshtri i modës i spektaklit, Marlo Hampton, gjithashtu do të largohet nga seriali pasi shfaqet me ndërprerje që nga sezoni 4, dhe si një shtëpiake me kohë të plotë në sezonin 14-15.

“Kontrata ime me Real Housewives të Atlantës përfundoi kur përfundoi sezoni 15. Kjo shkëputje nga RHOA është një fillim i ri, duke më lejuar hapësirën për të marrë pjesë në projekte të reja argëtuese kreative të fokusuara në të ardhmen time dhe jo duke e rijetuar të kaluarën time,” tha ajo.

Transmetoni sezonet e mëparshme të RHOA në Peacock.