Divorci i Kyle Richards dhe Mauricio Umansky mund t'u sjellë dobi

Klea

Divorci i Kyle Richards dhe Mauricio Umansky mund t’u sjellë dobi

Askush nuk i pëlqen të dëgjojë për një ndarje nëse nuk jeni një fans i zjarrtë i Real Housewives. Pastaj loja është ndryshe. Sa herë që dëgjojmë për një skandal apo aferë të re mashtrimi, veshët tanë drithërohen si një qenush me kockë dhe fillojmë të numërojmë ditët derisa sezoni i ri të zbulojë të vërtetën, në mënyrë që t’i zgjidhim të gjitha. Kur erdhi fjala se Kyle Richards dhe Mauricio Umansky po e quanin të heqë dorë, nofullat tona goditën dyshemenë.

Çifti ka qenë në Amvise të vërteta të Beverly Hills që nga dita e parë dhe shpesh na dha shpresë shikuesve se dashuria e vërtetë ekzistonte. Ata dukeshin të përsosur për njëri-tjetrin dhe me të vërtetë komplimentonin cilësitë më të mira të njëri-tjetrit. Ata shpesh jepnin këshilla për kolegët e tyre që i shikonin. Pra, të dëgjojmë se një divorc po afrohej, na la të gjithëve paksa të tronditur. Por një divorc mund të jetë gjëja më e mirë për çiftin në vështirësi. Ja pse.

Mjedis më i lumtur në shtëpi

Nëse Mo dhe Kyle vendosnin të kalonin me divorcin, të gjitha vajzat e tyre, Alexia Umansky, Sophia Umansky dhe Portia Umansky, do të kishin një jetë më të qetë në shtëpi. Shikuesit kanë parë tashmë që të dy prindërit të humbasin gjakftohtësinë me njëri-tjetrin gjatë festës së 15-vjetorit të Portias, kështu që është e sigurt të supozohet se ka pasur ndoshta shumë më tepër tension sesa ata janë mësuar. Çdo grindje mund të jetë e dëmshme për fëmijët dhe të pengojë jetën e tyre të dashurisë.

Edhe pse mund të mos duket si një hap pozitiv përpara, një divorc mund të ndihmojë në krijimin e një mjedisi të shëndetshëm në shtëpi jo vetëm për veten, por edhe për vajzat e tyre. Ideja e bashkë-prindërimit mund të duket si një territor i panjohur për Kyle, por përfitimet afatgjata për të gjithë familjen me siguri tejkalojnë trazirat afatshkurtra. Shtëpia është gjithashtu mjaft e madhe sa që të dy nuk do të duhej të përplaseshin me njëri-tjetrin nëse nuk do të donin.

Secili tani mund të ndjekë karrierën e vet me kohë të plotë

Është e qartë se Kyle dhe Mauricio janë të pasionuar pas karrierës së tyre përkatëse. Aktrimi i Kyle ka pasur një ringjallje falë ekskluzivitetit të Halloween që e bëri atë një yll fëmijësh. Ajo gjithashtu ka hyrë dhe dalë nga kodi i zonës 90210, falë projekteve të tjera të aktrimit.

Mo gjithashtu ka pasur sukses me firmën e tij të pasurive të paluajtshme, The Agency. Mo i tha një herë Worth se ai është kaq i suksesshëm sepse ai e ndan pasurinë e tij të paluajtshme në “zhvillime të reja, rishitje dhe krijuese”. Burri i larguar i Kyle ka arritur afro 4 miliardë dollarë në shitje të pasurive të paluajtshme dhe mban titullin e shitjes së më shumë shtëpive në vend me çmim mbi 20 milionë dollarë.

Me një divorc, të dy me siguri mund të kalojnë edhe më shumë kohë duke ndryshuar karrierën e tyre për t’u bërë më të mirët që mund të jenë, duke u dhënë atyre kënaqësi personale.

Ata mund të gjejnë dashurinë e tyre të dytë

Me thashethemet e mashtrimit që rrethojnë Kyle dhe Mauricio, mund të jetë që divorci është pikërisht ajo që ata kërkojnë. Ka shumë mundësi që pas 27 vitesh martesë, çifti nuk ka pasur më shumë për të folur. Tani, me një fole të zbrazët, të dy mund të ishin larguar lehtësisht. Duke gjetur partnerë të rinj, Kyle dhe Mo mund të rijetojnë një ndjenjë rinore që u mungonte prej vitesh.

Kyle është parë së bashku me Morgan Wade dhe edhe pse mohon një lidhje romantike, ajo ka pranuar një miqësi të fortë. Pavarësisht nëse nëna e katër fëmijëve ka tradhtuar apo jo, një miqësi e re mund t’i kishte dhënë Kyle njohuritë që i nevojiteshin për të kuptuar se martesa e saj nuk po funksiononte për të. Mo nuk e ka pranuar kurrë se është larguar, por me një divorc, ai mund të fillojë të kërkojë një lidhje të re që t’i sigurojë atij gjithçka që i mungonte Kyle.

Të qëndrosh miq është një opsion

Çifti dikur e bazoi martesën e tyre në miqësinë e tyre të fortë. Nëse një divorc është i pashmangshëm, ai mund të bëhet në mënyrë miqësore, që do të thotë se ata kanë një shans për të luftuar për të qëndruar miq. Meqenëse ata kanë fëmijë, do të kishte kuptim që ata të dëshironin të tregonin një front të bashkuar dhe respekt të ndërsjellë për njëri-tjetrin, pasi ata ende do të duhet të takohen me njëri-tjetrin në festa, dasma dhe tubime të tjera familjare.

Shpresojmë, nëse ata kalojnë me divorcin e tyre, nuk do të bëhet rrëmujë, por gjithçka është e drejtë në dashuri dhe luftë.