Kenya Moore

Klea

Divorci i Kenia Moore dhe Marc Daly përfundoi, zbuloni se sa ka ajo në bankë!

Divorci i Kenia Moore dhe Marc Daly përfundoi, zbuloni se sa ka ajo në bankë!

Pas finalizimit të Kenia Moore dhe Marc Daly’s divorci, detajet e zotërimeve të saj financiare janë shfaqur, duke zbuluar se sa ka në bankë.

Kenia Moore

Amvise të vërteta të Atlantës yll Kenia Moore’s zbulime financiare në mes të procedurave të divorcit të saj me ish-bashkëshortin Marc Daly. Marrëveshja e divorcit, e miratuar së fundmi nga një gjykatës i Atlantës, ofron njohuri mbi marrëveshjet e tyre financiare.

Sipas In Touch, marrëveshja u finalizua në dhjetor 2023, Kenia Moore53 vjeç dhe Marc Daly morën një vendim duke i dhënë yllit të realitetit kujdestarinë kryesore të vajzës së tyre 5-vjeçare, Brooklyn.

Kenia Moore

Në zhvillimet e fundit rreth divorcit të yllit të Real Housewives of Atlanta, Kenya Moore me Marc Daly, një marrëveshje e arritur në dhjetor 2023 përshkruan marrëveshjet dhe detajet kryesore:

Marrëveshja e Kujdestarisë

Në një raport ekskluziv nga In Touch Weekly, u zbulua se yllit të Real Housewives of Atlanta i është dhënë kujdestaria kryesore e vajzës së saj 5-vjeçare, Brooklyn, të cilën e ndan me ish-bashkëshortin e saj, Marc Daly. Sipas dokumenteve gjyqësore të cituara nga gazeta, ish-çifti ka rënë dakord të ndajnë kujdestarinë e përbashkët ligjore, duke shënuar një ndryshim nga kërkesa e mëparshme e Kenias për kujdestarinë e vetme fizike dhe ligjore.

Kenia Moore

Shpalosja Financiare

e Kenias të ardhurat mujore bruto u zbuluan si 89,050 dollarë, dukshëm më të larta se Marc Daly’s 5000 dollarë në muaj. Pavaresisht kesaj, Marc u urdhërua të paguante 2000 dollarë në muaj si mbështetje për fëmijët. Për më tepër, ai ra dakord të kontribuonte me 1000 dollarë në muaj për një fond kolegji për Brooklyn. Asnjë aliment nuk u dha.

Kenia Moore

Rivendosja e emrit

Si pjesë e zgjidhjes, e Kenias Emri u rivendos në Kenia Summer Moore.

Paraqitja e fëmijës në RHOA

Kenia ka autoritet të plotë për të vendosur se kur Brooklyn do të shfaqet në Amvise të vërteta të Atlantës. Megjithatë, ajo duhet të informojë Marc për çdo filmim që përfshin Brooklyn dhe diskutoni përmbajtjen me të paraprakisht.

Kenia Moore

Polemika mbi incidentin e xhirimit

Në korrik 2023, tensionet u përshkallëzuan kur Marc i akuzuar Kenia e përbuzjes për gjoja ekspozimin e Brooklyn ndaj një incidenti të nxehtë që përfshin bashkë-yllin e saj Marlo Hampton. Kenia mbrojti veten, duke thënë se Brooklyn ishte në gjumë dhe nuk ishte në dijeni gjatë incidentit.

Kenia Moore

Udhëtim divorci

Kenia fillimisht paraqiti kërkesën për divorc nga Marc në vitin 2019 pas më pak se dy vitesh martesë. Beteja ligjore përfundoi pas disa vitesh procese gjyqësore.

Kenia Moore

Perspektiva e së ardhmes

Kenia shprehu mirënjohjen për mbështetjen gjatë divorcit dhe mezi pret të fokusohet në të qenit nëna më e mirë për Brooklyn. Ajo mbetet optimiste për të gjetur dashuri të qëndrueshme në të ardhmen.

Kenia Moore

Akuzat aktuale

Kohët e fundit, Kenia është përballur me akuza për sjellje të pahijshme në RHOA, duke përfshirë pretendimet për shfaqjen e fotove eksplicite të bashkë-yllit të saj Brittany Eady në një ngjarje të filmuar. Bravo nuk i ka komentuar zyrtarisht këto akuza apo nuk ka konfirmuar ndonjë pezullim.