Diddy

Klea

Diddy i stresuar dhe i dëshpëruar pasi u pajtua me Cassie për 100 milionë dollarë dhe dalin padi të reja për sulme seksuale

Diddy i stresuar dhe i dëshpëruar pasi u pajtua me Cassie për 100 milionë dollarë dhe dalin padi të reja për sulme seksuale

Sean “Diddy” Combs u fotografua duke parë poshtë në deponi pasi zgjidhi një padi për përdhunim dhe abuzim të ngritur nga ish-i i tij, Cassie Venturadhe ndërsa shfaqen padi të reja për sulme seksuale.

Sean Combs dhe Casandra Ventura

Me sa duket, Diddy ka arritur një marrëveshje në padinë e tij për sulm seksual me Cassie, që thuhet se arrin një shumë të konsiderueshme prej 100 milionë dollarësh. Ndërsa specifikat e zgjidhjes mbeten konfidenciale, disa detaje janë shfaqur.

Një grua e tretë ka ngritur një padi duke akuzuar Sean “Diddy” Combs dhe kantautorin Aaron Hall për sulme seksuale, duke pretenduar se me radhë e përdhunuan atë dhe një mik në New York City mbi 30 vjet më parë. Kjo padi pason një të ngjashme të ngritur kundër Combs për sulme seksuale në vitin 1991 dhe një tjetër padi të zgjidhur së fundmi që përfshin përdhunimin dhe abuzimin, të gjitha të paraqitura sipas Aktit të Mbijetuarve të Rritur, i cili skadoi të premten.

Diddy

Muzikanti u rrëmbye jashtë rezidencës së tij në Miami duke u duk i mundur dhe i zymtë, ndërsa bota e tij vazhdon të shkërmoqet. Krehërat, 54-vjeçari, u shfaq i dëshpëruar teksa fshehu fytyrën në duar vetëm disa ditë pasi kishte zgjidhur çështjen e eksplozivit. Reperi, i cili u pa në krah të shefes së kabinetit të tij, Kristina Khorram, kishte veshur një bluzë dhe xhup. Khorram u pa duke treguar Krehërat diçka në telefonin e saj përpara se artisti të shtrihej në divanin e tij në natyrë.

Diddy

Producenti i muzikës u pa gjithashtu duke folur në telefon teksa ecte nëpër pronën e tij në Miami. Fotot shënuan herën e parë Krehërat ishte parë që nga ajo kohë Kasandra Ventura ngriti padinë e saj, të enjten. Këngëtarja hodhi poshtë akuzat që akuzonin manjatin e muzikës se e kishte nënshtruar atë në vite të tëra abuzimi fizik, seksual dhe mendor.

Diddy

Dokumentet e gjykatës, i akuzuari 37-vjeçar Krehërat për ta detyruar atë në episode seksuale me prostituta meshkuj ndërsa ai e shikonte dhe masturbonte. Këtë pohoi edhe ajo Krehërat e dhunoi fizikisht dhe i dha drogë në moshën 19-vjeçare.

“Me kalimin e viteve që Z. Combs i abuzuar Zonja Ventura fizikisht dhe seksualisht, ajo përsëri dhe përsëri u përpoq t’i shpëtonte shtrëngimit të tij mbi jetën e saj”, thuhej në padi. “Sa herë që ajo fshihej, e z. Combs rrjeti i madh i korporatave dhe subjekteve të lidhura e gjeti atë dhe ata që punonin për të Zoti. Krehërat kompanitë iu lutën që të kthehej tek ai.”

Diddy

Padia gjithashtu pretendonte se reperi “ishte i prirur ndaj zemërimit të pakontrollueshëm dhe rrihte shpesh Zonja Ventura në mënyrë të egër.”

Krehër’ avokati, Ben Brafman, pretendoi se Ventura kishte kërkuar një shpagim përpara se të paraqiste padinë e saj.

Z. Combs i mohon me forcë këto akuza fyese dhe skandaloze”, tha Brafman në një deklaratë. “Për 6 muajt e fundit, Z. Combs i është nënshtruar e zonjës Ventura Kërkesa e vazhdueshme prej 30 milionë dollarësh, nën kërcënimin e shkrimit të një libri të dëmshëm për marrëdhënien e tyre, i cili u refuzua pa mëdyshje si shantazh i hapur.”

Diddy

Padia u zgjidh në vetëm 24 orë, me të dyja palët që deklaruan se kishin arritur një marrëveshje “miqësisht”.

“Kam vendosur ta zgjidh këtë çështje në mënyrë miqësore me kushtet që kam një nivel kontrolli. Ventura tha.

Sean Combs dhe Casandra Ventura

Ajo shtoi: “Dua të falënderoj familjen time, fansat dhe avokatët për mbështetjen e tyre të palëkundur”.

Krehërat ranë dakord, duke thënë – “Ne kemi vendosur ta zgjidhim këtë çështje në mënyrë miqësore. uroj Cassie dhe familjen e saj gjithë të mirat. Dashuri.”

Brafman vazhdoi të sqaronte se zgjidhja e shpejtë nuk ishte e barabartë me pranimin e fajit.

Diddy

“Pikërisht për të qenë të qartë, një vendim për të zgjidhur një padi, veçanërisht në vitin 2023, nuk është në asnjë mënyrë një pranim i keqbërjes,” tha Brafman për Page Six Saturday.

Z. Combs’ vendimi për zgjidhjen e padisë nuk cenon në asnjë mënyrë mohimin e tij të plotë të kërkesave. Ai është i lumtur që arritën në një zgjidhje të ndërsjellë dhe dëshira Zonja Ventura më e mira.”