Diçka rreth saj mund të ishte hapur 'shumë kohë më parë'

Klea

Diçka rreth saj mund të ishte hapur 'shumë kohë më parë'

Diçka rreth saj ka pasur një jetëgjatësi të diskutueshme – nëse dikush mund ta quajë kështu. Ndërmarrja e përbashkët e biznesit të Ariana Madix dhe Katie Maloney ishte e rrënuar pothuajse që në fillim.

Tifozët bëheshin gjithnjë e më të dyshimtë sa më shumë u desh që të hapej dyqani i sanduiçëve. U shfaqën spekulime se ideja e restorantit ishte krijuar vetëm për të shitur mallra.

Yjet e Vanderpump Rules i kanë siguruar fansat se restoranti po vjen, pavarësisht vonesave në planifikimin e qytetit, lejet ose çfarë keni. Siç rezulton, dyqani mund të jetë hapur shumë kohë më parë, nëse jo për mungesë përvoje.

Katie dhe Ariana mund të kenë nevojë të kërkojnë ndihmë

US Sun raportoi se Something About Her mund të ishte hapur më shpejt nëse kuzhinieri Penny Davidi do të ishte përfshirë më shumë. “Penny nuk ka qenë aq aktiv kohët e fundit sepse Ariana dhe Katie donin të ishin në krye të gjërave dhe të ishin më praktike,” tha një burim. “Por Penny ka qenë gjithmonë një mbështetës dhe do të vazhdojë të jetë një mbështetës.”

Megjithatë, ky burim gjithashtu vuri në dukje se niveli i përfshirjes së Chef Penny nuk ishte çështja e vetme në lojë. Ose, siç tha burimi, “shumë nga këto vonesa nuk kishin të bënin me Penny”. Dhe ndërsa aktiviteti i Penny thuhet se u zvogëlua, ajo është “ende një partnere” dhe “ka një aksion” në biznesin e ardhshëm.

Burimi ndau më tej, “Për sa i përket asaj, Penny është në dispozicion për të ndihmuar dhe ka qenë në dispozicion për të ndihmuar gjatë gjithë kohës.” Nëse Penny ishte në krye, “Ajo me siguri mund ta kishte hapur këtë shumë kohë më parë.” Penny thuhet se është ende në dispozicion për të ndihmuar dhe po pret me shpresë për hapjen e shpejtë të restorantit.

“Ajo është një telefonatë, nëse jo një takim, larg ndihmës në ndonjë nga këto fusha që duket sikur Katie dhe Ariana mund të kenë një kohë sfiduese.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.