Diçka rreth saj më mirë hapet së shpejti, ja pse

Klea

Diçka rreth saj më mirë hapet së shpejti, ja pse

Ariana Madix dhe Katie MaloneyDyqani i sanduiçëve, Something About Her, ka qenë në punë për një kohë. Si, një kohë, një kohë. Që kur Rregullat e Vanderpompës Në fakt, sezoni 9. Dyqani fillimisht u përshëndet si një ide e shkëlqyer. Ky do të ishte një shans për dy nga gratë e VPR për të treguar bërxollat ​​e tyre të biznesit të restoranteve. Në fund të fundit, djemtë kishin lokalin e tyre, Katie dhe Ariana le të kenë dyqanin e tyre të sanduiçëve!

Pas Scandoval, Something About Her mori interes të ri dhe fansat e mbushën Arianën (dhe Katie) me mbështetje. Blerja e mallrave SAH ishte një mënyrë që shikuesit t’i përmbaheshin Tom Sandoval dhe të tregonin besnikërinë e tyre ndaj Arianës.

Por me çdo muaj që kalon, fansat po bëhen të shqetësuar.

Në këtë pikë, mallrat që vazhdojnë të nxjerrin Ariana dhe Katie janë një biznes më real sesa vetë dyqani i sanduiçëve. Ka filluar të duket sikur e gjithë kjo mund të jetë një mundësi e humbur. Personalisht? Do të doja të shihja Ariana dhe Katie më në fund të hapin SAH. Është një ide e mrekullueshme dhe do të ishte e kënaqshme t’i shihje ata të kenë sukses. Megjithatë, vonesa nuk duket se ka një fund në horizont dhe nëse diçka për të nuk hapet së shpejti, ajo mund të mos hapet kurrë.

Rënjet e mallrave të SAH po mërzitin fansat

Së fundmi, Katie dhe Ariana hoqën disa mallra SAH, pikërisht në kohën e festave. Yjet e VPR bashkëpunuan me Hippy Feet për çorape të markës SAH. Ende në kërkim të dhuratave të Krishtlindjeve? Keni 19 dollarë (ose 34 dollarë për dy palë!)? Epo, ato nuk janë shitur akoma! Për të qenë të drejtë, gjysma e të ardhurave shkojnë për bamirësi, kështu që është mirë, mendoj.

Sigurisht, Ariana dhe Katie nuk duhet të habiten nga komentet më pak se entuziaste që morën nga ndjekësit e hutuar kur hoqën njoftimin. Zonjat VPR tani kanë lëshuar mjaft mallra për një dyqan sanduiçësh që nuk ekziston ende. Megjithëse disa nga shitjet e tyre shkojnë për bamirësi (përsëri, rekuizita, zonja), është ende e lehtë për disa fansa të shohin mallrat e tyre si një rrëmbim parash.

Disa fansa kanë raportuar se prisnin javë pas vendosjes së porosive për të dëgjuar konfirmimin se porosia e tyre madje ishte dërguar. Në përgjithësi, ka pasur shumë ankesa, duke përfshirë dizajnin, cilësinë e artikujve dhe acarimin që dyqani që ata po përpiqen të mbështesin ende nuk është hapur.

Vanderpump Rules Sezoni 11 është një mundësi e artë

E kuptoj, seriozisht. Hapja e një restoranti është një ndërmarrje e madhe, dhe edhe pas kësaj, të jesh në gjendje të krijosh një klientelë dhe ta bësh biznesin fitimprurës kërkon kohë. Nuk është çudi që kaq shumë restorante të reja nuk zgjasin shumë. Sinqerisht, Ariana dhe Katie tregojnë shumë chutzpah thjesht duke bërë përpjekje.

Por zonjat mund të duan të hedhin gazin, sepse sezoni i ardhshëm i Vanderpump Rules Sezoni 11 është një mundësi e madhe që do të ishin budallenj ta humbisnin.

Sezoni i 10-të i Vanderpump Rules shfaqi Tom Sandoval dhe Tom Schwartz që përpiqeshin që më në fund të hapnin për publikun barin e tyre, Schwartz & Sandy’s. Megjithatë, pjesa më e madhe e sezonit 10 u filmua midis korrikut 2022 dhe shtatorit 2022. Schwartz & Sandy’s u hap në fakt në nëntor 2022, kështu që ishte tashmë i disponueshëm për publikun kur sezoni 10 i VPR filloi të transmetohej në shkurt 2023.

Ishte një veprim jashtëzakonisht i zgjuar nga ana e Sandoval dhe Schwartz (ndoshta me nxitjen e Lisa Vanderpump) për t’u siguruar që bari të ishte i hapur në kohë për premierën e sezonit 10. Natyrisht, interesi për yjet e VPR dhe bizneset e tyre arrin kulmin ndërsa emisioni po transmetohet.

Ndërsa kjo përfundimisht rezultoi mbrapsht për Toms për shkak të Scandoval, Katie dhe Ariana duhet të përpiqen ende të hapin dyqanin e tyre të sanduiçëve në kohë për premierën e Vanderpump Rules Sezonit 11. Ka një pritje të madhe për sezonin e ardhshëm, i cili pa dyshim do të shfaqë zhvillimin e SAH si një linjë tregimi. Ariana dhe Katie nuk duhet të humbasin mundësinë për të përfituar nga kjo vëmendje.

Reputacioni i Arianës dhe Katie është në linjë

Sigurisht, një nga arsyet më të mëdha pse Ariana dhe Katie duhet të nxitojnë dhe të hapin SAH është se reputacioni i tyre qëndron mbi të. Sa më gjatë të hapet diçka për të, aq më pak fansa mendojnë se do të ndodhë. Çdo muaj që kalon mbjell më shumë farë dyshimi në mendjet e fansave. Ka shumë gjëra që mund të shkojnë keq për të prishur projektin, dhe shumë nga ndjekësit e yjeve të VPR po pyesin se çfarë është pengesa.

Plus, një e vërtetë e vështirë për t’u marrë në konsideratë është se edhe Toms… TOMS, për hir të Zotit, ishin në gjendje të hapnin barin e tyre. Keti dhe Ariana nuk mund t’i lënë ato dy bozot t’i kalojnë! Këtu shpresojmë që ata të mund ta shtyjnë SAH mbi gungën dhe t’i hapin ato dyer.