Kody Brown - Garrison Brown

Klea

Detajet shqetësuese Janelle Brown i tha policisë për vdekjen e Garrison Brown

Detajet shqetësuese Janelle Brown i tha policisë për vdekjen e Garrison Brown

Në një zhvillim të fundit në lidhje me vdekjen tragjike të Garrison Browni biri i Gratë Motra yjet Kodi dhe Janelle Brown — Informacion i ri ka dalë nga një raport i policisë i marrë nga TMZ.

Garrison Brown

Sipas raportit, Janelle Brown54 vjeç, informoi oficerët se djali i saj Garnizoni, 25 vjeç, i dërgoi një mesazh tekst shqetësues një grupi individësh me të cilët punon familja Brown, me sa duket të lidhur me reality show-n e tyre TLC. Në tekst, Garnizoni shprehu një ndjenjë mallëngjimi për kohët e kaluara, duke thënë: “Dua t’ju urrej që ndani kohët e mira. Por nuk mundem. Më mungojnë këto ditë.”

Garrison Brown

Megjithëse Janelle nuk ishte përfshirë në zinxhirin e tekstit, ajo u bë e vetëdijshme për përmbajtjen e tij dhe kontaktoi Garnizoni veten e saj. Ajo informoi autoritetet se biseda e tyre zgjati për një periudhë të shkurtër deri Garnizoni pushoi së përgjigjuri. Për më tepër, Janelle zbuloi se Garnizoni u largua nga babai i tij, Kody Brown55.

Garrison Brown

Siç përshkruhet në Gratë Motra, Garnizoni dhe vëllai i tij Gabe22 vjeç, u zhvendosën nga rezidenca e prindërve të tyre në Las Vegas në Flagstaff, Arizona, për shkak të mosmarrëveshjeve mbi protokollet e rrepta të Kody për COVID-19.

Të alarmuar nga situata, Janelle kontaktoi fëmijët e saj të tjerë dhe kërkoi që dikush të kontrollonte Garnizoni në shtëpinë e tij në Flagstaff. Gabe doli vullnetar për detyrën.

Savanah Brown

Policia konfirmoi se e takuan Gabe në vendin e ngjarjes, ku Garnizoni u gjet i vdekur nga një plagë e dukshme me armë zjarri në kokë.

Më tej në raportin e policisë bëhet e ditur se Garnizoni banonte me tre shokë të dhomës, të cilët raportuan se kishin dëgjuar një zhurmë të hënën mbrëma, por nuk hetuan më tej, duke besuar se nuk ishte një e shtënë. Nuk ishte deri Gabe’s mbërritja të martën që Garnizoni u zbulua, duke e shtyrë atë të telefononte 911.

Kody Brown - Garrison Brown

Shokët e dhomës informuan autoritetet se Garnizoni kishte luftuar më parë me alkoolin. Megjithatë, Gabe vuri në dukje se vëllai i tij dukej se ishte mirë dhe kohët e fundit kishte siguruar punësim në një institucion mjekësor.

Kody Brown - Garrison Brown

Në vazhdën e lajmeve shkatërruese rreth vdekjes së parakohshme të djalit të tyre, Garrison BrownJanelle dhe Kodi shkoi në Instagram për të lëshuar një deklaratë të përbashkët të martën.

Janelle dhe jam thellësisht i pikëlluar të njoftoj humbjen e djalit tonë të bukur Robert Garrison Brown. Ai ishte një pikë e ndritshme në jetën e të gjithë atyre që e njihnin”, thuhet në deklaratë. Duke shprehur ndikimin e thellë të humbjes së tyre, ata shtuan: “Humbja jonë do të lërë një vrimë kaq të madhe në jetën tonë, saqë na merr frymën”.

Teksa kalojnë nëpër këtë kohë të vështirë, prindërit e pikëlluar kërkuan privatësi dhe u kërkuan të tjerëve që të bashkohen me ta për të nderuar Garnizonit memorie.

Garrison Brown

Deklarata e përzemërt dha një paraqitje të shkurtër të pikëllimit të pamasë që ndjeu Janelle dhe Kodi ndërsa pajtohen me humbjen e djalit të tyre të dashur.