Britney Spears

Klea

Detajet e divorcit: Ish, Sam i Britney Spears, kërkon mbështetje mujore nga ikona e popit

Detajet e divorcit: Ish, Sam i Britney Spears, kërkon mbështetje mujore nga ikona e popit

Sam Asghari do të luftojë paramartesën që nënshkroi përpara se të lidhë kurorë me yllin e popit, Britney Spears, sipas kërkesës për divorc të paraqitur nga ish kërcimtarja rezervë.

Sam Asghari paraqiti kërkesën për divorc nga Shtiza të mërkurën në Gjykatën e Lartë të Los Anxhelosit.

Britney Spears

Avokati i Hollivudit, Neal Hersh, do të përfaqësojë ish-in e këngëtarit ndërsa ai përgatitet për betejën gjyqësore.

Dokumenti i divorcit, i marrë nga Radar Online, rendit datën 11 qershor 2022 si datën e martesës dhe 28 korrikun 2023 si datën e ndarjes. Asghari përmendi “dallimet e papajtueshme” dhe kërkoi që gjykata t’i jepte atij mbështetjen mujore bashkëshortore dhe të mohonte Shtiza çdo mbështetje të mundshme.

Britney Spears

“[Sam] ende duhet të përcaktojë natyrën dhe shtrirjen e plotë të aseteve dhe detyrimeve pronësore të veçanta të secilës palë. [Sam] rezervon të drejtën për të ndryshuar këtë peticion ose për ta përshtatur peticionin me prova, “shkroi Hersh.

Britney Spears

Ai shtoi — “Ka zëra të ndryshëm të aseteve dhe borxheve të komunitetit dhe kuazi-komunitetit, natyra dhe shtrirja e plotë e të cilave janë të panjohura për kërkuesin në këtë moment. Kërkuesi rezervon të drejtën për të ndryshuar këtë peticion ose për ta përshtatur peticionin me prova.”

“A mund të mbani një sekret?” aktori gjithashtu kërkoi nga gjykata që të kërkojë Shtiza për të mbuluar të gjitha faturat e tij ligjore.

Avokatja e Powerhouse, Laura Wasser, do të përfaqësojë Shtiza në luftën e saj për të mos lejuar që ish-i i saj të mos martohej. Wasser ka përfaqësuar ndër të tjera Kevin Costner, Kim Kardashian, Maria Shriver dhe Dr. Dre.

Britney Spears

Asghari29 vjeç, dyshohet se i akuzuar Shtiza e tradhtisë, sipas raportimeve të shumta. Një burim i brendshëm i tha Page Six se ai kërcënoi se do të publikonte informacione të sikletshme për ish-in e tij të ardhshëm, nëse paramartesa nuk përshtatej më shumë në favor të tij.

Një informator i tha mediumit këtë Asghari kishte qenë “përpjekje për të negociuar lëshime përtej martesës së tij para martesës dhe kërcënuar se do të dilte publikisht me informacione jashtëzakonisht të sikletshme rreth Britney nëse nuk paguhet.”

Britney Spears

Një burim i afërt me shtiza’ ish i mohoi akuzat.

Brandon Cohen i BAC Talent tha, në përgjigje: “Ka shumë pretendime që Sam është duke sfiduar paramartesën dhe duke kërcënuar se do të shfrytëzojë ish-gruan e tij me video.”

“Megjithatë, të gjitha këto pretendime janë të rreme, pasi asnjë qëllim negativ nuk është drejtuar ndonjëherë ndaj saj dhe nuk do të jetë kurrë”, shtoi përfaqësuesi. “Sam e ka mbështetur gjithmonë dhe do ta mbështesë atë.”

Britney Spears

Një burim i veçantë i tha Page Six se ekipi i këngëtares “Toxic” e ka “mbrojtur” atë dhe se “ndarja do të jetë e respektueshme”.

“Është shantazh dhe nuk do të ndodhë kurrë,” tha burimi i brendshëm.

Asghari pohoi gjithashtu se Shtiza e kishin sulmuar fizikisht atë në disa raste gjatë kohës së tyre së bashku, sipas një raporti nga TMZ. Thuhet se ai u tha miqve se ishte detyruar të telefononte disa herë sigurimin, një herë duke pretenduar se gruaja e tij e sulmoi dhe i nxori syrin teksa flinte.

Britney Spears

Shtiza thuhet se ka një vlerë neto prej 70 milionë dollarësh. Një pjesë e madhe e pasurisë së saj është shpenzuar për tarifat ligjore dhe mbështetjen e fëmijëve për dy djemtë e saj, Sean Preston, 17 vjeç dhe Jayden, 16 vjeç, të cilët i ndan me ish-in, Kevin Federline.