Brandi Glanville

Klea

DETAJE GRAFIKË: Brandi Glanville u përpoq të bënte R*pe Caroline Manzo dhe e mbajti atë kundër vullnetit të saj

DETAJE GRAFIKË: Brandi Glanville u përpoq të bënte R*pe Caroline Manzo dhe e mbajti atë kundër vullnetit të saj

Amvise të vërteta të Nju Xhersit shap, Caroline Manzoka ngritur padi kundër Bravo, Peacock dhe kompania e prodhimit, Shed Media, javën e kaluar, pasi akuzuan Brandi Glanville për sulm seksual gjatë xhirimeve të sezonit të katërt të Shtëpiake të vërteta: Udhëtim i fundit për vajzat në Marok.

Brandi Glanville

Dokumentet e gjykatës e zbuluan këtë Karolina pohoi se Brandi e puthi pa pëlqimin e saj, “më pas vazhdoi të hipte Manzo në divan duke mbajtur Manzo poshtë me trupin e saj, të shtrënguar me forcë e Manzos faqet bashkohen dhe futi gjuhën e saj brenda e Manzos gojën, ndërsa e përkulni atë.”

Caroline Manzo

Caroline, 62, pretendoi se incidenti shkaktoi “kujtime të fjetura dhe të tmerrshme” të abuzimit seksual që ajo përjetoi si një fëmijë 7-vjeçar. Karolina pohoi gjithashtu se Brandi “e detyroi vaginën e saj” në shpinë gjatë një ndërveprimi tjetër.

Karolina Në dokumentet e zbuluara rishtazi pretendoi se producentët nuk u tërhoqën pasi ajo u largua herët nga Maroku, pasi ajo u filmua rrugës për në aeroport në një përpjekje të dukshme për të mbledhur “më shumë ‘dramë’ për të rritur vlerësimet e tyre”.

Në padi thuhej: “Të pandehurit, përfshirë Bravo, e bëjnë rregullisht Amvise të vërteta të hedhura me alkool, t’i bëni ata të dehen rëndë dhe më pas drejtojini, inkurajoni dhe/ose lejojini të ngacmojnë seksualisht anëtarët e tjerë të kastit sepse kjo është e mirë për vlerësimet. Caroline Manzo është viktimë e atyre veprimeve të dëmshme.”

Karolina po padit rrjetin, produksionin dhe drejtuesit e shfaqjeve, në vend të Brandi, 51 vjeçe, pasi dyshohet se e ka shtyrë bashkëshortin e saj për të prodhuar “përmbajtje fyese dhe ngacmuese seksualisht”. Padia pretendon neglizhencë, ngacmim seksual, diskriminim gjinor/gjinor, dhunë seksuale dhe shkaqe të tjera veprimi që Karolina pretendon se shkel ligjet e Kalifornisë dhe Nju Jorkut.

Brandi Glanville

e Caroline avokati, Derek Smith, goditi NBCUniversal në një deklaratë për Page Six.

“Ne jemi të indinjuar nga sjellja e Bravo, Peacock dhe NBC dhe mezi presim që çështjet të vendosen nga një juri. Ngacmimi seksual nuk duhet të jetë kurrë argëtim!” deklaroi avokati.

Brandi Glanville

“Ne besojmë se ky rast ka të bëjë me rrjetet që sakrifikojnë me egoizëm mirëqenien e talentit të tyre për vlerësime dhe fitime,” vazhdoi ai. “Brandi Glanville deklaroi se ajo thjesht po bënte atë që prodhuesit i thanë të bënte.”

Brandi Glanville

Brandi ka mohuar me forcë çdo keqbërje, duke e etiketuar narrativën rreth skandalit “shumë të padrejtë”.

Caroline Manzo

Brandi iu përgjigj padisë përmes përfaqësuesit të saj, i cili i tha Page Six – “Mjerisht, Brandi duhej të zgjohej nga një tjetër padi që përfshin akuza shpifëse dhe të rreme për të.”

“Gjatë xhirimeve, Brandi ndoqi atë që producentët kërkuan prej saj dhe nuk pati asnjë sulm seksual. Ajo është e pafajshme për këto akuza absurde që kanë rënduar mbi shëndetin e saj mendor dhe fizik për një kohë të gjatë pa asnjë fjalë mbështetje nga Peacock, Shed apo Bravo.”

Brandi Glanville

Përfaqësuesi tha: “Kjo tregim i dhimbshëm duket i pafund dhe duhet të ndalet. Ajo po kërkon të ecë përpara dhe lart dhe të kthejë jetën e saj.”