Drew Sidora

Klea

DËRTIME të pakundërshtueshme Ekspozoni gënjeshtrat e Drew Sidora-s gjatë Finales së Ribashkimit të Sezonit 15 të ‘RHOA’!

DËRTIME të pakundërshtueshme Ekspozoni gënjeshtrat e Drew Sidora-s gjatë Finales së Ribashkimit të Sezonit 15 të ‘RHOA’!

Në eksploziv Amvise të vërteta të Atlantës Përfundimi i ribashkimit të sezonit 15, shikuesit do të jenë në buzë të vendeve të tyre si Drew Sidora e gjen veten të përfshirë në shkëmbime të nxehta me kushëririn e burrit të saj, Courtney Rhodes.

Kenia Moore

Segmenti i fundit i Amvise të vërteta të Atlantës ribashkimi transmetohet të dielën, më 10 shtator, duke e çuar në mbyllje sezonin. Dhe në një kthesë që premton të dërgojë valë tronditëse përmes grupit, mesazhet me tekst do të shfaqen, duke zbuluar shkëmbimet intime midis Drew Sidora dhe Ty Youngme të cilin ajo ndan një lidhje të thellë, duke nxitur thashethemet dhe spekulimet për natyrën e marrëdhënies së tyre.

Drew Sidora

Gjatë pjesës së parë të ribashkimit, Drew Sidora e gjeti veten në mosmarrëveshje me figurën enigmatike të njohur si kushërira e “paverifikueshme”, duke u përfshirë në një përballje të ashpër verbale që pati emocione të larta. Duke marrë një qëndrim të vendosur, Drew paralajmëroi Courtney të mbajë një distancë respekti kur bëhet fjalë për diskutimet që përfshijnë fëmijën e saj.

Kandi Burruss

Kjo përballje u ndez nga e Courtney vërejtje nxitëse që vënë në dyshim Drew’s motivet pas planit të saj për ta adoptuar ligjërisht të shoqin djalin e saj, Josia. Sipas Courtneykjo lëvizje mbart motive të fshehta – një strategji e fshehtë për të siguruar mbështetje financiare Drew’s marrëdhënie e supozuar e të njëjtit seks.

Courtney Rhodes

Në mes të zbulimeve tronditëse dhe akuzave të mprehta, atmosfera është e mbushur me tension pasi Drew i kundërshton me forcë pretendimet, duke mbrojtur vendimet e saj të planifikimit familjar kundër thashethemeve të vorbullta dhe akuzave shpërthyese që kërcënojnë të errësojnë frymën e reflektimit dhe pajtimit të ribashkimit.

Drew Sidora

Një i frustruar Drew nuk përmbahet pasi vazhdon të kritikojë Courtneye cila po përgjigjet me replikat e saj të prera.

“Mos mendoni ndonjëherë se kjo është në rregull,” tha Drew në një vrojtim të ribashkimit. “Nuk do të të lë të mendosh se mund të flasësh ndonjëherë për fëmijën tim. Ju nuk jeni një kushëri i vërtetë, ju jeni i paverifikueshëm b***.”

“Ju i keni shkatërruar vetë fëmijët tuaj”, tha Courtney.

“Kjo është e gabuar, kjo është shumë e keqe,” tha Kenia duke u hedhur brenda.

Drew Sidora

Në një fragment tjetër nga pamja paraprake më poshtë, Courtney bën pretendimin se Drew bëri një udhëtim në Teksas posaçërisht për të ndjekur një lojë basketbolli në të cilën po luante Ty Young. Vlen të theksohet se Ty ka qenë një temë e rëndësishme e bisedës këtë sezon, kryesisht për shkak të E Mimi Faustit akuzat në lidhje me Ty dhe Drew’s marrëdhënie intime e përfolur, duke i shtuar një shtresë tjetër rrëfimit në zhvillim që rrethon jetën personale të amvisës.

E fejuara e Mimi Faustit, Ty Young, kapet duke tradhtuar?

Drew pranon se ajo ishte e pranishme në lojë, por këmbëngul se pjesëmarrja e saj ishte e pafajshme dhe pa motive të fshehta. CourtneyMegjithatë, mbetet e pakënaqur, duke shkuar deri në etiketim Drew një “gënjeshtar i detyruar”.

“Drew ju gënjeni të gjithë, ndaloni atë,” tha Courtney.

Courtney Rhodes

Courtney më pas e përshkallëzoi më tej situatën, duke pretenduar se Ralph e informoi atë për qëllimet e tij për t’u divorcuar Drewqë supozohet se ka marrë konfirmimin e aferës së supozuar.

Në një kthesë të çuditshme ngjarjesh, Sheree Whitfield e gjeti veten të përfshirë papritur në bisedë. Ajo konfirmoi se një individ i paidentifikuar dërgoi shkëmbime private tekstesh mes tyre Drew dhe Ty Young në rezidencën e saj – duke shtuar një shtresë të re intrige dhe kompleksiteti në diskutimin tashmë të ngarkuar.

“E urrej të jem në mes të kësaj, por më dhanë disa informacione,” tha Shereé përpara se të nxirrte një dosje me mesazhet me tekst. “Kjo thjesht përshkruan një pamje të ndryshme të marrëdhënies së tyre, asaj dhe Ty.”

Drew Sidora

Shtyp luaj më poshtë për të parë një fragment nga episodi i së dielës.

Amvise të vërteta të Atlantës transmetohet të dielave, në orën 20:00 EDT, në Bravo.