Derek Hough në "Awe" të Hayley Erbert në mes të shërimit nga kraniektomia

Klea

Derek Hough në “Awe” të Hayley Erbert në mes të shërimit nga kraniektomia

Gjyqtari i Dancing with the Stars Derek Hough dhe gruaja e tij, Hajli Erbert, u futën në një urgjencë të frikshme mjekësore. Ajo shkoi në spital më 7 dhjetor 2023, sepse u çorientua pas një shfaqjeje të turneut Spectacular Symphony of Dance. Derek deklaroi se Hayley “u diagnostikua me një hematomë kraniale nga një enë gjaku e plasur dhe kërkoi një kraniektomi urgjente”.

Sipas Cleveland Clinic, kraniektomia është një lloj operacioni në tru gjatë së cilës pacientit i hiqet një pjesë e kafkës. Qëllimi është të lehtësohet presioni në trurin e pacientit. Hayley gjithashtu iu nënshtrua një operacioni të dytë për të zëvendësuar një pjesë të kafkës së saj.

Çifti i ka mbajtur ndjekësit të përditësuar me përparimin e Hayley. Në shkurt 2024, Hayley ndau disa njohuri për shërimin e saj. “Deri më sot, unë kam ende ditë vërtet të mira dhe kam ditë shumë të këqija – emocionalisht dhe fizikisht ndonjëherë – por unë jam duke bërë shumë më mirë çdo ditë,” tha Hayley. “Me të vërtetë ka kaq shumë përparim çdo ditë dhe unë jam shumë mirënjohës për këtë.” Ajo gjithashtu falënderoi të gjithë për lutjet dhe mbështetjen e tyre.

Derek e admiron gruan dhe forcën e saj

Derek foli me Entertainment Tonight për Hayley-n ndërsa ai ecte në tapetin e kuq për premierën e Jennifer Lopez-it të This Is Me…Now: A Love Story. Derek u shfaq në filmin kinematografik si një nga bashkëshortët e J Lo.

“Ajo është e pabesueshme. Kur u martova me të, e dija se ajo ishte e fortë, por me të vërtetë nuk e kuptoja se sa e fortë ishte me të vërtetë deri më tani”, tha Derek për Hayley-n. “Thjesht, me të vërtetë kam frikë nga ajo çdo ditë. Ajo është e pabesueshme.” Ai shtoi, “Ajo është me të vërtetë një mrekulli dhe unë nuk e flas lehtë këtë fjalë, por ajo me të vërtetë është.”

Urgjenca mjekësore e Hayley-t ndodhi vetëm disa muaj pasi dyshja u martuan. “Ka qenë një kohë e çmendur, por po ju them, ka qenë një kohë e mrekullueshme dhe e bukur,” tha Derek, “sepse të gjitha fitoret e vogla, triumfet, janë thjesht të pabesueshme. Ajo është e mahnitshme.”

Ekipi i Reality Tea vazhdon t’i dërgojë urimet tona më të mira Hayley gjatë shërimit të saj.