Chantel Everett

Klea

Deportim, magji Voodoo dhe mashtrim: ‘The Family Chantel’ rikthehet për sezonin e fundit!

Deportim, magji Voodoo dhe mashtrim: ‘The Family Chantel’ rikthehet për sezonin e fundit!

Chantel Familjare rikthehet në TLC këtë vjeshtë dhe do të përshkruajë kapitullin e fundit tronditës të Chantel Everett dhe te Pedro Jimeno martesë e shkatërruar.

Pedro Jimeno

Ndarja e keqe e çiftit shpërtheu pasi sezoni përfundoi vitin e kaluar. Ajo duket se gjërat vetëm sa përkeqësohen, ndërsa ish-të e hidhur drejtojnë një divorc. Kamerat u rikthyen nëntë muaj më pas Pedro Jimeno bëri lëvizjen e parë për t’i dhënë fund martesës, sipas një njoftimi për shtyp të TLC.

Chantel Familjare

e Chantelit motra, Dimër, dhe mami, Karen, lëvizin në shtëpinë që çifti ndante dikur ndërsa grupi përgatitet për të mbështetur Chantel mes mërzitjes. Tensionet vlojnë ndërsa çifti i larguar përpiqet të përballet me vendime të mëdha, si ndarja e pasurisë dhe shitja e shtëpisë bashkëshortore.

Chantel Familjare

Chantel Everett dhe Pedro Jimeno’s familjet gjithashtu përleshen teksa mbrojnë të dashurit e tyre.

Populloret I fejuari 90 ditor alums takohen personalisht për herë të parë në e Pedros vendasja e Republikës Dominikane, ku më vonë u fejuan. Kamerat TLC kronike Pedro ardhja në Shtetet e Bashkuara me një vizë K1, e cila i dha çiftit 90 ditë për të vendosur nëse do të lidheshin apo jo. Chantel dhe Pedro u martua në vitin 2017, mes dramës familjare dhe përleshjeve eventuale fizike.

Chantel Familjare

Pedro dhe Chantel mori një vendim të përbashkët për t’u ndarë në maj 2022. Pedro paraqiti kërkesën për divorc më 26 maj, por pretendoi se ata ishin ndarë që nga 27 prilli. Ai tha se martesa e tyre ishte “shkëputur në mënyrë të pakthyeshme”.

Chantel Everett

Chantel përmendi tradhtinë bashkëshortore si arsye të divorcit. Ajo pretendoi se kishte ndodhur “dhuna në familje”, duke akuzuar të shoqin për “trajtim mizor” që i shkaktoi “dhimbje mendore”. Ajo tha në peticionin e saj se “martesa është prishur në mënyrë të pakthyeshme pa asnjë shpresë pajtimi”.

Pedro Jimeno

Në një pamje paraprake të publikuar të sezonit të fundit, Chantel dhe Pedro përgatituni të shihen për herë të parë në nëntë muaj. Pedro beson se e Chantelit familja është e vendosur të shkatërrojë jetën e tij në Amerikë dhe Chantel pranon se ndërsa divorci ka qenë “koha më e vështirë” në jetën e saj, ish-i i saj “do të marrë atë që i ndodh”.

Chantel Familjare

Karen deklaron se do ta mbrojë vajzën e saj “me çdo mjet të nevojshëm” dhe zbulon vendimin e saj për të punësuar një hetues privat.

Pedro ka lënduar vërtet Chantel, dhe unë nuk mendoj se ai thjesht duhet të largohet i lirë, ” Karen tregon kamerat.

Pedro Jimeno

Pedro thotë – “Për një vit Karen më ka ndjekur gjatë gjithë kohës, pas meje, duke u përpjekur të më dëbonte.”

Chantel Familjare

Chantel udhëton për në Santo Domingo për të dalë me të Pedro dhe familjen e tij, dhe në një moment i bërtet ishit të saj: “Ti e di se çfarë ke bërë, Pedro. Ju po bënit seks me një grua tjetër!”

Chantel Familjare

Chantel Everett

Shtypni luajtjen më poshtë për të parë pamjen paraprake të sezonit të fundit të The Family Chantel.

Chantel Familjare kthehet të hënën, 6 nëntor në orën 21:00 ET në TLC.