Denise Richards i drejtohet vetëm fansave në bashkëpunim me vajzën Sami

Klea

Denise Richards i drejtohet vetëm fansave në bashkëpunim me vajzën Sami

Denise Richards po pastron ajrin për një postim të çuditshëm të OnlyFans lidhur me vajzën e saj Sami Sheen. Ish-ylli i Real Housewives of Beverly Hills bëri një postim në OF në tetor duke pyetur nëse ajo duhet të “bëjë një bashkëpunim tjetër së shpejti” me Samiun.

Njerëzit ishin të hutuar në mënyrë të kuptueshme për postimin dhe më vonë u fshi. Për ata që nuk janë në dijeni, OnlyFans është një platformë e përdorur kryesisht nga krijuesit për të shitur përmbajtje për të rritur. Denise iu bashkua platformës në vitin 2022. Megjithatë, Denise thuhet se iu bashkua platformës në shenjë solidariteti me vajzën e saj, Samiun, e cila u bashkua në të njëjtën kohë.

Zgjedhja e Samiut për t’u bashkuar me OF u kritikua nga shumë njerëz, përfshirë babain e saj, Charlie Sheen. Denise më pas mori kritika për sugjerimin e një bashkëpunimi. Mënjanë stigmat, një sugjerim i tillë ngriti vetullat, për ta thënë lehtë. Denise tani e ka sqaruar komentin.

Denise për amësinë, “bashkëpunimin” e supozuar të OnlyFans dhe karrierën e saj të rrezikshme

Në episodin më të fundit të podcast-it të The Viall Files, Denise kritikoi ata që e nxitën atë për postimin e saj OF. “Ata janë aq gjykues për mua,” tha ajo, “dhe njerëzit thonë: “Si mund ta bësh këtë? Vajza juaj.” Më pas ajo sqaroi me siguri: “Unë nuk kam bashkëpunuar me vajzën time.”

Ajo shpjegoi, “A kam bërë një foto me fytyrat e vajzës sime dhe unë që isha në rrjetet sociale? Po. A kam bashkëpunuar me vajzën time për një xhirim seksual të OnlyFans? Abso-f*cking-me fat jo. Kjo nuk është e vërtetë. Unë nuk kam qenë as në faqen e vajzës sime. Unë po e mbroja atë si një grua e re që hyri në këtë industri, duke u gjykuar.”

Denise më pas u ankua për rastin e saj si një nënë që punonte në industrinë e seksit, duke thënë: “Sepse nuk është e drejtë që – pavarësisht nëse njerëzit pajtohen apo jo, dhe është e lehtë të gjykosh – si mund t’i gjykoj gjërat me disa nga gjërat që kam bërë në karrierën time?”

Ajo vazhdoi, “Ashtu si kur isha në Wild Things dhe bëra Playboy, a kam menduar ndonjëherë, ‘O zot, një ditë kur fëmijët e mi të rriten…’ Ju nuk mendoni për këto gjëra sepse duket shumë larg. Epo, atëherë vjen ajo ditë dhe ju thoni, ‘Epo sh*t – duhet të merrem me këtë.’ Është e vështirë.”

Ne jemi të kënaqur që gjithçka është sqaruar. Sepse shumë prej nesh u hutuan për një minutë.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.