Chloe Chrisley

Klea

Dënimet me burg të Julie dhe Todd Chrisley u zvogëluan – Komuniteti i Zi Gëzohu!

Dënimet me burg të Julie dhe Todd Chrisley u zvogëluan – Komuniteti i Zi Gëzohu!

Todd dhe Julie Chrisley u janë ulur dënimet me burg. Todd do të lirohet nga Kampi Federal i Burgut Pensacola më 22 janar 2033, pothuajse dy vjet përpara përfundimit të dënimit të tij 12-vjeçar, sipas kërkimit të të burgosurve të Byrosë Federale të Burgjeve. Julie’s dënimi u shkurtua me 14 muaj. Ajo do të lirohet nga Qendra Mjekësore Federale Lexington më 19 tetor 2028.

Chloe Chrisley

Në qershor 2022, Chrisley di më së miri çift u shpall fajtor për 12 akuza për evazion fiskal, mashtrim bankar dhe bankar dhe konspiracion. Çifti i reality TV u dënua me 19 vjet burg të përbashkët. Todd mori 12 vjet dhe Julie u dënua me 7 vjet pas hekurave. Dyshja u padit në gusht 2019 për paraqitjen e të dhënave bankare mashtruese për të siguruar më shumë se 30 milionë dollarë kredi.

Todd Krisli

Avokati i çiftit, Jay Surgent, dha një përditësim mbi procesin e apelimit të çiftit në fund të korrikut.

“Gjykata e 11-të e Apelit të Qarkut mund të ndryshojë Gjykatën e Rrethit, ose mund ta kthejë çështjen përsëri për seancat që duhet të ishin mbajtur që nuk ishin mbajtur gjatë rrjedhës së këtij gjyqi,” tha ai për People. “Ne argumentuam shumë fuqishëm se të drejtat e tyre kushtetuese janë shkelur dhe se në thelb atyre nuk u është dhënë një gjykim i drejtë. Është e gjitha bardh e zi, në fakt.”

Todd Krisli

Alex Little, avokati i dytë i çiftit, u shfaq më vonë Savannah Chrisley’s Podcast “i zhbllokuar”, duke i thënë vajzës së çiftit, “Do të jetë një ngritje e vështirë, por në këtë rast, ne kemi, e dini, argumente të vërteta legjitime thelbësore që ne mendojmë, e dini, nëse gjykata i merr me drejtësi, ka një mundësi shumë të mirë për të fituar.”

Todd Krisli

Todd dhe Julie’s fëmijët gjithashtu kanë ofruar përditësime se si prindërit e tyre po ia dalin mbanë në burg.

“Ata janë të varur atje. Është një situatë e tmerrshme.” Chase Chrisley tha së fundmi Extra. “Kushtet [of their prisons] janë të tmerrshëm dhe nëse i lexoni të gjithë këta tituj, ata thonë të kundërtën polare, por nuk është e vërteta dhe ne do të përhapim shumë ndërgjegjësim edhe për këtë.”

Todd Krisli

Savana mbetet me shpresë në mes Todd dhe Julie’s rrethana të vështira.

“Unë e di që ata po kalojnë atë që po kalojnë që ne të bëjmë një ndryshim, që ne të bëjmë një ndryshim,” tha ajo në një episod të mëparshëm të “Unlocked”. “Sepse nëse ky apel funksionon apo jo, ata ende po dalin me një histori.”

Julie Chrisley

Në fund të korrikut, vëllezërit e motrat pretenduan se prindërit e tyre po përjetonin kushte “çnjerëzore” ndërsa vuanin dënimet e tyre përkatëse.

Savana pohoi në podkastin e saj – “Mami ka gjarpërinj zile që rrëshqasin rastësisht në dysheme përpara saj.”

Ndjekje27 vjeç, korrigjoi motrën e tij, duke sqaruar se krijesat nuk ishin gjarpërinjtë me zile, por disa lloje të tjera “gjarpërinjsh helmues”.

Ata vazhduan të pretendonin se babai i tyre, Todd Chrisley, dhe mami, Julietë dy po duronin një verë pa ajër të kondicionuar.

Chloe Chrisley

Savana vuri në dukje se asnjë ajër i kondicionuar nuk ishte “më i vogli” nga prindërit e saj probleme brenda ambienteve të tyre të reja të banimit, duke pretenduar se myku i zi, azbesti dhe bojërat me bazë plumbi ishin gjithashtu të pranishme.

Savana dhe Ndjekje i siguruan dëgjuesit e tyre se prindërit e tyre “po bëjnë mirë me atë që u jepet”.

“E vërteta është se ata janë në kushte çnjerëzore, por … ata po mbajnë mendjen e tyre të shëndoshë dhe po vendosin njërën këmbë përpara tjetrës,” Savana tha. “Kështu që ata nuk heqin dorë. Nuk ka pranim të fajit.”

Todd Krisli

Julie dhe Todd’s uljet e dënimeve me burg kanë shkaktuar një valë gëzimi dhe një ndjenjë drejtësie të shërbyer në komunitetin e zi. Ndjekësit për një kohë të gjatë të çiftit do të njohin thellësinë e lidhjes së tyre me komunitetin, veçanërisht nëpërmjet adoptimit të mbesës së tyre afrikano-amerikane, një lëvizje e përzemërt që nxiti një lidhje më të ngushtë dhe ngriti pozitën e tyre. Shumë dolën në rrjetet sociale për të treguar mbështetjen e tyre. Një person shkroi, “Është një hap në drejtimin e duhur. Familja Chrisley kanë treguar dashuri dhe pranim përmes zgjedhjeve të tyre familjare. Qoftë ky një fillim i ri për ta.”

Chloe Chrisley

Një tjetër mbështetës tha: “Unë e kam admiruar gjithmonë sesi Chrisleys e përqafuan mbesën e tyre me krahë hapur. Kjo familje ka treguar se dashuria e kapërcen racën. Duke u uruar atyre forcë dhe unitet në ditët në vijim.”

Dikush tjetër shkroi: “Dashuria fiton! Familja Chrisley nuk ka shfaqur asgjë përveç dashurisë dhe përfshirjes. Duke shpresuar se ata mund të rindërtohen dhe të kthehen më të fortë.”

Chloe Chrisley

“Historia e tyre familjare më preku zemrën. Është një kujtesë se dashuria dhe familja shkojnë përtej gjakut dhe racës. Jam i lumtur të dëgjoj këtë lajm dhe shpresoj për shërim dhe rinovim për familjen e tyre.” Komentoi një fans.

Një individ tjetër tha: “Familja Chrisley gjithmonë ka qëndruar për vlerat dhe përfshirjen familjare. Është emocionuese t’i shohësh ata të marrin një hir në këtë kohë të vështirë.”